Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kollárova slečna, vypadnuté vnady a Maslákova švagriná: Prekvapenia na kastingu Miss!

Angelika Stimová (vľavo) po romániku s Borisom Kollárom skúša šťastie už v druhej súťaži krásy. Zobraziť galériu (22)
Angelika Stimová (vľavo) po romániku s Borisom Kollárom skúša šťastie už v druhej súťaži krásy.

BRATISLAVA - Všetky chcú byť miss! Koncom minulého týždňa sa konali kastingy na Miss Slovensko 2014. Najviac prekvapení priniesol ten posledný v hlavnom meste. Šťastie tu totiž pokúšala Angelika Stimová (18), známa vďaka romániku s boháčom Borisom Kollárom (47). Od účasti ju neodradil ani neúspech v konkurenčnej súťaži. Najkrajšou Slovenskou sa chce stať aj Andrea Blesáková (19), sestra Nataly z Paneláku, či slečna, ktorej pred porotou akosi padali plavky.

Kastingy na Miss Slovensko 2014 prilákali množstvo dievčat. Oproti minulému roku, kedy bol nedostatok blondínok, to bolo tentoraz vyrovnané. Aj riaditeľka súťaže Magdaléna Šebestová bola s účastníčkami spokojná. „Myslím si, že tento rok mali dievčatá väčšiu sebareflexiu, prišli naozaj buď krásne dievčatá, alebo mali krásne postavy, alebo išlo o kombináciu oboch,” prezradila nám misska z roku 2006. 

Bratislavské kolo však prinieslo aj iné prekvapenia. Pred porotu sa totiž postavila Angelika Stimová. Tmavovláska sa u konkurencie dostala do užšieho výberu, no finálová dvanástka jej napokon unikla. A to aj napriek tomu, že netajila svoje stretnutia  s multioteckom Borisom Kollárom. Preto skúšala šťastie opäť. 

Medzi známe tváre, ktoré sa snažili zaujať porotu, možno zaradiť aj Andreu Blesákovú. Tá totiž patrí do rodiny Petry Blesákovej alias Nataly z Paneláku. Dokonca si v seriáli po boku slávnejšej sestry zahrala. Stvárnila - ako inak - blondínkinu sestru, čiže švagrinú Marcela Masláka v podaní Jána Koleníka. 

Zviditeľnili sa samozrejme aj úplne neznáme dievčatá. Niektoré nemisskovskými rozmermi či chýbajúcimi centimetrami na výšku. A jedna zo slečien padajúcimi plavkami, ktoré poodhalili jej vnady. Našťastie, reflexy mala dosť rýchle a bleskovo si podprsenku napravila. 

Zaujímavosťou tohto roka bola aj vysoká účasť mužov. „Niekedy som mala pociť, že je tam viac chalanov než báb. Chvíľkami to vyzeralo, že robíme nejakú chlapskú súťaž. Ale je pekné, že priatelia prišli dievčatá takto podporiť,” povedala nám Šebestová, za ktorou počas kastingov tiež prišiel jej partner, futbalista Ján Ďurica. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu