Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Žena (46) obeťou plastickej chirurgičky: Vyzerá ako monštrum!

Rajee Narinesinghová
Rajee Narinesinghová (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Američanka Rajee Narinesinghová (46) mala roky problémy ukázať svoju tvár na verejnosti. Stala sa totiž jednou z obetí falošnej transsexuálnej plastickej chirurgičky Onealy Morrisovej, ktorá svojim pacientkam vstrekovala do tela akúsi zmes lepidla a cementu. Žene zostali po takejto "terapii" obrovské líca, s ktorými vyzerá ako opuchnutá veverička.

Morrisová si v súčasnosti odpykáva rok vo väzení za praktizovanie medicíny bez licencie. Taktiež čelí obvineniu zo zabitia Shatarky Nubyovej (32), ktorá jej zaplatila minimálne 2000 dolárov za zväčšenie zadku, úpravu bokov, stehien a pŕs. Na súdne pojednávanie v tomto prípade sa stále čaká.

Narinesinghová mala trochu viac šťastia, ale s následkami chirurgičkinej práce na svojom tele sa vyrovnáva dodnes. Morrisovej v priebehu 10 mesiacov v roku 2005 dala za zákroky okolo 3000 dolárov. Tá jej však namiesto overených látok vstrekla do tváre ako výpĺň "betón". Odniesli si to aj jej pery, prsia a zadok, kvôli čomu teraz podľa vlastných slov vyzerá ako monštrum.

"Dostala som injekciu do tváre, bokov, zadku a spočiatku bolo všetko v pohode. Ale potom sa začala nočná mora," uviedla nešťastnica pre britský Mirror. "Prvýkrát som mala pocit, ako by sa mi varila pravá strana tváre a potom sa počas dňa stále zväčšovala a zväčšovala. Poriadne to bolelo a potom mi zrazu z tváre na zrkadlo explodoval hnis. Zelený a žltý a zmiešaný s krvou. Bolo to hrozné," dodala.

Narinesinghová, ktorá sa narodila ako muž, sa na Morrisovú obrátila preto, že je tiež transsexuálka. Zúfalo sa chcela viac podobať na ženu, ale nemala financie na zaplatenie licencovaného chirurga. Teraz však cíti od svojej "sestry" len zradu.

Vďaka kozmetickému chirurgovi je na tom dnes už podstatne lepšie. Injekcie a laserová terapia pomohli zmenšiť uzliny na jej tvári. Narinesinghová hovorí, že po rokoch skrývania sa už cíti oveľa zdravšie a s dobrým mejkapom sa jej darí dosiahnuť tak trochu exotický vzhľad. Keď jej však naposledy chlap povedal, že byť s ňou, je ako byť so sexy drakom, nevedela, či mu má dať facku, alebo ho pobozkať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu