Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Monštrum v kočíku straší New York: Aké zlatíčko... strašidelné FOTO a VIDEO v článku!

Po strete s takýmto dieťaťom by ste mali hrôzu v očiach. Zobraziť galériu (3)
Po strete s takýmto dieťaťom by ste mali hrôzu v očiach. (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Čo by ste urobili v prípade, že na chodníku zbadáte opustený kočík s dieťaťom? Ak je vo vás, čo len trochu ľudskosti, určite by ste k nemu pristúpili a snažili sa zistiť, či je bábätko v poriadku, prípadne sa mu maznavo prihovorili. Nuž, dávajte si však pozor, pretože v uliciach New Yorku, dostali niektorí náhodní okoloidúci poriadny šok.

Ľudia zo spoločnosti Thinkmodo sa po minuloročnej senzácii, pri ktorej dievča dokázalo svojimi "nadprirodzenými schopnosťami" ovládať ľudí v kaviarni, postarali aj o ďalší skvelý trik. Podarilo sa im vyrobiť na diaľku ovládaný kočík s bábätkom, ktoré bolo také realistické, že vedelo nielen sedieť, zvracať, ale črty jeho tváre napovedali, že je posadnuté diablom.

Monštrum v kočíku straší
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Monštrum v kočíku straší
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Takto vystrojenú bábku postali do ulíc New Yorku a čakali na reakciu zvedavcov, ktorí do kočíka nahliadli, alebo jednoducho nemali šancu sa mu vyhnúť. Ľudia s úsmevmi na tvári sa v priebehu sekundy menili na vystrašené klbká strachu, ktoré malému netvorovi okamžite uskakovali z cesty.

Ako sa však napokon ukázalo, aj tentokrát išlo nielen o zábavu, ale aj o marketingovú podporu ďalšieho filmu, a to hororu "Devil's Due" (Zrodenie diabla), ktorý má mať tento týždeň premiéru. Zakladateľ Thinkmodo Michael Krivicka sa pre Yahoo News vyjadril, že zároveň spravili zaujímavý sociálny experiment, ktorý ukázal, koľko ľudí by sa namáhalo skontrolovať opustený kočík.

Po takomto zážitku si však asi väčšina tých, ktorí sa o to pokúsili, v budúcnosti rozmyslí, či bude ešte svoj humánny čin opakovať.

Útok diablovho potomka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu