Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Strašidelný dom plný démonov: S rodinou žilo 200 duchov!

V tomto dome býva 200 duchov Zobraziť galériu (3)
V tomto dome býva 200 duchov (Zdroj: Foto: Daily Mail, FB)

INDIANA - Nepredstaviteľné psychické muky a traumy prežívala rodina v americkom štáte Indiana. Podľa oficiálnych správ v dome s Latoyou Ammons, s jej troma deťmi a matkou, žilo aj 200 duchov. Paranormálne javy zasiahli celú rodinu. Nevysvetliteľné záhady, dejúce sa v ich dome, pripísali strašiacim démonom.

Neuveriteľné a nevysvetliteľné paranormálne javy sa diali v rodine matky troch detí.  Podľa oficiálnych zdrojov Latoya Ammons (32) žila v dome so svojimi deťmi a so svojou matkou. Okrem nich tam prebývalo aj približne 200 duchov. Záhadné, neskutočné veci sa začali celej rodine diať po tom, čo sa presťahovali do tohto domu v mestečku Gary v americkej Indiane.

Strašidelný dom plný démonov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Daily Mail, FB)

Celý strašidelný príbeh začal, keď sa Latoya, jej matka Rosa Campbell a tri deti presťahovali do domu v novembri 2011. Čoskoro začali pozorovať podivné incidenty – veľké roje múch po celom dome, počuli kroky v suteréne, či na podlahe obývacej izby pozorovali mokré šľapaje. Ako uvádza denník Daily Mail, policajný kapitán Charles Austin bol sprvu k prípadu skeptický, no po jeho preskúmaní vyhlási: „Verím.“

Zo strašidelného domu existuje množstvo záznamov a úradných dokumentov, rozhovorov s políciou, so psychológmi, príbuznými, ale aj kňazom. Všetci odhalili a potvrdili bizarné detaily, ktoré pripomínajú hororový film.  

Paranormálne javy sa dejú

Na návšteve u lekára šiel Latoyin deväťročný chlapček dozadu po stene a strope. Babička ho pri tom držala za ruku, keď sa prešiel, postavil sa opäť k nej.  Zdravotnícky personál sa vydesený s otvorenými ústami len nečinne prizeral. Jeho matka povedala, že syn a dvaja jeho súrodenci sú posadnutí démonmi. Svedčia o tom najmä nepekné, zlé úsmevy s neprirodzene hlbokým hlasom. 

Najväčšia hrôza nastala v marci 2012. Rodina mala na návšteve priateľov do neskorých nočných hodín. Latoya šla skontrolovať svoju 12-ročnú dcéru. Našla ju ako sa vznáša nad svojou posteľou. Bola v bezvedomí a nevnímala. Vydesená skupina sa začala hneď modliť, aby privolala dievčatko späť. Nakoniec sa vrátilo do postele, no na udalosť si vôbec nepamätalo. Priatelia, ktorí boli vtedy u rodiny na návšteve, boli takí vystrašení, že sa viac do domu nevrátili.

Iný neskutočný prípad sa stal, keď najmladší syn pri návšteve lekára v ich dome, ho z ničoho nič sústredene pohľadom nadvihol zo zeme a hodil o stenu.

Po sérii zdanlivých paranormálnych udalostí v dome, policajti, vrátane miestneho kapitána vyhlásili, že sa príliš boja, aby tam zostali aj po zotmení. Polícia potvrdila, že v dome tiež spozorovala podivné dianie, dom je strašidelný.

Strašidelný dom plný démonov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Daily Mail, FB)

Vyhnať duchov sa nedarilo

Vyhnať duchov z domou sa pokúšal aj katolícky kňaz, ktorému obrad povolila diecéza. Démonmi posadnutá nešťastná rodina kontaktovala kostoly a jasnovidcov. Pokúšali sa im pomôcť rôznymi radami, ako napríklad umývať deťom ruky olejom, páliť šalviu po celom dome. Dokonca postavili v pivnici domu aj malý oltár. Istý jasnovidca povedal, že dom prenasleduje viac ako 200 duchov. Napriek vynaloženému úsiliu, v dome stále cítili duchov a u detí badali rastúce známky posadnutosti.  

Latoya tvrdila, že cítila akoby s jej telom niekto triasol. Bežné bolo aj to, že v dome cítili niekoho prítomnosť, akoby im niekto „dýchal na krk“.
 
Problémy však postúpili natoľko, že Latoyine deti skončili v opatrovateľskej starostlivosti. Podrobila sa rôznym vyšetrenia, no oficiálne lekárske správy zo psychiatrie hovoria, že myseľ má zdravú. Odsťahovala sa zo strašidelného domu a po šiestich mesiacoch sa jej podarilo svoje deti získať späť. Hrôzostrašný dom má už nového nájomníka. Ten však tvrdí, že s paranormálnymi javmi nemá žiadne problémy.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu