Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO paranormálneho javu ovládlo internet: Dievča s nadprirodzenými schopnosťami vydesilo kaviareň!

Stačil pohyb rukou a muža odhodilo na stenu.
Stačil pohyb rukou a muža odhodilo na stenu. (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Ak aj zbožňujete horory, určite ste radi, že sa odohrávajú len v kine alebo na obrazovke vášho televízora a nie v reálnom svete. Je totiž veľmi pravdepodobné, že ak by ste nasledujúci scénu zažili na vlastnej koži, nebolo by vám všetko jedno.

Pre hostí v newyorskej kaviarni totiž pripravili jedno úžasné, ale zároveň veľmi nemilé prekvapenie, pri ktorom od hrôzy kričali, zatvárali oči a snažili sa utiecť, čo najďalej. Niektorí však boli takí fascinovaní výjavom, ktorý sa im odohrával pred očami, že iba zízali s otvorenou pusou. Rozhodne to bolo niečo, čo sa nestáva každý deň.

Tvorcovia tohto vtipu sa snažili upútať na prerábku hororu Carrie z roku 1976, ktorý sa o chvíľu dostáva do kín, a tak sa rozhodli spraviť si malé promo. Najatí herci predviedli scénku, pri ktorej tuhla krv žilách. Rozčúlená dievčina pomocou "telekinézy" začala ovládať mladíka, ktorý jej vylial kávu do počítača. Najprv ho bez dotyku odhodila na stenu a potom iba pohybom ruky odsunula všetky stoly aj stoličky v okolí. Aby toho nebolo málo, po jej šialenom výkriku sa rozleteli vzduchom aj knihy a obrazy.

Samozrejme nič z toho sa nestalo vďaka nadprirodzeným silám a autori si vypomohli trikmi, ale to hostia nemali ako tušiť. Ich reakcie stoja za to a záznam na YouTube má za tri dni už vyše 14 miliónov zhliadnutí.

Telekinéza v kaviarni

Ruskému vedcovi sa podarilo niečo unikátne! Na Vyšetrení sa dozviete, ako pomocou fotoaparátu zachytil moment, kedy duša opúšťa telo umierajúceho človeka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu