Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tma, tieň a strach: VIDEO plné hrôzy vás za tri minúty pripraví o spánok!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Ak patríte medzi útlocitné povahy, ktoré nemajú radi tmu a keď kráčajú sami v noci po ulici, vystraší ich každý zvuk a radšej pridajú do kroku, tak potom toto video nie je nič pre vás. Je dosť možné, že by ste po ňom už ani nevliezli do postele a nezaspali.

Lights Out je krátky hororový film, ktorý sleduje na prvý pohľad banálnu situáciu, kedy sa žena pripravuje na spánok. Zrazu sa však jej dom zmení na miesto, kde na ňu číha neznámy tieň, vŕzga podlaha a bliká svetlo. V necelých troch minútach sa video dokáže pohrať so psychikou diváka tak, že by si tiež najradšej natiahol prikrývku cez hlavu a tuho zavrel oči, ako hlavná protagonistka.

Treba uznať, že švédsky režisér David Sandberg vsadil na minimalizmus a určite nemal na film ani vysoké náklady. Ukázal tým však, že aj za krátky čas a s obmedzeným rozpočtom sa dá urobiť kvalitná "ducharina", čo ocenila aj porota súťaže Bloody Cuts Horror Challenge, ktorú s prehľadom vyhral.

Podľa neho je Lights Out rovnako dobrý ako napríklad horor V zajatí démonov (The Conjuring) či Insidious. Samozrejme, ako to pri týchto druhoch filmov býva, to najlepšie vždy príde na záver. Takže si pekne počkajte až na poslednú scénku. Je však dosť možné, že po jej zhliadnutí dnes pôjdete radšej do perín so zapnutým svetlom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu