Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Detská prostitúcia v Brazílii: Príbehy dievčatiek, ktoré súložia s kamionistami pri diaľnici!

Leilah čaká na zákazníka. Zobraziť galériu (3)
Leilah čaká na zákazníka. (Zdroj: YouTube)

RIO DE JANEIRO - Pohľad na nešťastné a utrápené dieťa určite nenechá chladným žiadneho človeka, ktorý má v sebe aspoň kúsok citu. Je preto strašné, že v krajinách ako napríklad Brazília nútia vlastní rodičia prostituovať svoje malé dcérky, ktoré majú iba desať rokov. Diaľnica je posiata týmito krehkými stvoreniami, ktoré svoje telá ponúkajú okoloidúcim vodičom, aby zarobili nejaký ten peniaz.

Britský novinár Matt Roper, ktorý sa vydal po vyše 2700 kilometrov dlhej diaľnici BR - 116, zostal v šoku z toho, čo videl. Cesta, ktorá sa tiahne od Ria de Janeira až po Fortalezu, je posiata dievčatkami, ktoré tu doslova živoria a zháňajú zákazníkov, aby uspokojili ich sexuálne potreby.

Jednou z nich je aj 11-ročná Leilah, ktorá vyzerá ako ošklbané kurča, ale za jedno číslo zinkasuje približne 25 realov (cca 11,8 eur). Najnižšia suma, ktorú si dievčatá pýtajú, sa pohybuje v prepočte okolo 9,5 eura.

Leilah je však iba jedným z tisíca dievčat, ktoré strácajú pri diaľnici svoje detstvo a zostávajú poznačené na celý život. "Čakal som, že objavím niečo znepokojivé, niečo, o čom napíšem šokujúcu správu, ale nikdy nie toto. Narazil sa na niečo, čo vyzeralo ako epidémia detskej prostitúcie. Každý príbeh, ktorý som si vypočul bol desivejší, ako ten predchádzajúci a dievčatá boli neuveriteľne zraniteľné, úplne samé a bez ochrany. Lámalo mi to srdce," uviedol Roper.

Podľa záznamov brazílskej vlády existuje pri BR - 116 až 262 miest, ktoré sú známe tým, že tu dochádza k prostitúcii. Priemerne ich tak nájdeme na každom desiatom kilometri.

Hlavnou postavou jedného z najstrašnejších príbehov, ktoré si Roper vypočul, je iba 16-ročná Mara, ktorá žila s matkou a dvoma bratmi v Serrinhe. Keď mala jedenásť, majiteľ domu ju začal predávať na sex, pretože dával dievčatku jedlo, keď jeho matka išla do práce. Taktiež ho znásilnil a ono nakoniec skončilo tehotné. Jonas Maru prinútil k otrasnému potratu urobenému pomocou vešiaka, a nechal ju bez pomoci takmer vykrvácať. Po tomto desivom zážitku sa dala na drogy.

Mara
Zobraziť galériu (3)
Mara  (Zdroj: YouTube)

Marianu zase od 13 rokov nútila predávať na diaľnici svojej telo jej vlastná matka Maria. Niekedy sa stávalo, že za ňou rodičia prišli, dohodli cenu so zákazníkom a peniaze si potom zobrali, aby ich minuli na cigarety. Keď sa jej nepodarilo získať žiadneho klienta, po návrate domov ju čakal výprask.

Brazília dlhodobo čelí medzinárodnej kritike za svoj uvoľnený postoj k sexu za peniaze. Podľa UNICEFU existuje po celej krajine viac ako 250-tisíc detí, ktoré sú nútené k prostitúcii. Uviedol portál dailymail.co.uk.

Sestry Rebecca (15) a Milene (12). Rebecca je matkou dvoch detí, dvojročného a šesťmesačného.
Zobraziť galériu (3)
Sestry Rebecca (15) a Milene (12). Rebecca je matkou dvoch detí, dvojročného a šesťmesačného.  (Zdroj: YouTube)

Detská prostitúcia v Brazílii


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu