Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tento muž sa nechá v reality šou vykastrovať: Za 26-tisíc eur!

Mark Parisi
Mark Parisi (Zdroj: YouTube)

LAS VEGAS - Vidina rýchleho získania väčšieho finančného obnosu dohnala Marka Parisiho z Las Vegas ku kurióznemu rozhodnutiu. Pokým ostatní muži by sa ani za nič na svete nevzdali svojich semenníkov, aj keby mali ísť po žobraní, on sa nechá čiastočne vykastrovať v reality šou a ešte za to zhrabne 35-tisíc dolárov (cca 26-tisíc eur).

Parasi sa objaví v nasledujúcej epizóde americkej televíznej šou s príznačným názvom Extreme Cheapskates a nechá si v priamom prenose odrezať semenník, ktorý mu nahradia umelým implantátom.

Muž, ktorý je známy tým, že si peniaze zarába účasťou na rôznych medicínskych štúdiách a pokusoch, sa priznal, že je z budúceho zákroku nervózny, ale zároveň aj nadšený.

V médiách vecne verejnosti objasnil, že ide jednoducho darovať jeden zo svojich semenníkov a po kontrole o 14 dní mu bude vyplatený šek na 35-tisíc dolárov.

Parisi to už asi berie ako rutinnú záležitosť, keďže už predtým sa zúčastnil výskumu súviaceho so smrtiacim vírusom ebola a hodlá sa zúčastniť experimentu, pri ktorom lekári v budúcnosti zastavia jeho srdce.

Jeho priatelia vždy spanikária, keď sa podujme na podobnú "vylomeninu", ale on sa oháňa napríklad tým, že keď za ňu dostane 5000 dolárov týždenne, tak je to veľmi výhodný obchod. Informoval portál metro.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu