Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Google zachytil ďalšiu lahôdku: Veriaci sa modlia pod gigantickým penisom!

Kuriózna strecha kostola v Illinois Zobraziť galériu (3)
Kuriózna strecha kostola v Illinois (Zdroj: Google Street View)

ILLINOIS - Náhoda či úmysel? Novopostavený kresťanský kostol v mestečku Dixon zo zeme vyzerá ako každá iná svätyňa, no pri pohľade z vesmíru pripomína niečo, čo jednoznačne patrí do repertoáru najkurióznejších záberov Google Earth.

Zdola dokonale krásny kostol, no zhora gigantický penis so semenníkmi. Takýto pohľad sa naskytol najprv obyvateľom Dixona, kde svätyňa s nezvyčajným dizajnom vyrástla a neskôr aj celému svetu, keď sa zábery z Google Earth začali šíriť internetom ako virál. "Toto je tvar nového kostola, ktorý práve postavili v našom meste. Úžasné," s týmito slovami zavesil fotografiu na internet jeden z miestnych obyvateľov.

Google zachytil ďalšiu lahôdku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Street View)

Ihneď po zverejnení záberov si škodoradostní diskutéri vzali komunitu, ktorej kostol patrí, na paškál a internetom sa začali šíriť rôzne vtipy na ich adresu. Niektorí z nich navrhli, aby radšej prehodnotili svoje motto "Rásť smerom hore". Kurióznemu vzhľadu svätyne podľa nich na vážnosti nepridáva ani fakt, že jeden z jej koncov smeruje na križovatku v tvare kosoštvorca.

Kresťania z Dixonu sa však obraňujú tým, že síce išlo o úmysel no s úplne iným cieľom. Tvar kostola bol vraj schválne navrhnutý tak, aby chránil obrovský niekoľkoročný dub, ktorý stojí hneď vedľa "semenníkov obrieho penisu".

Google zachytil ďalšiu lahôdku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Google Street View)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu