Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Turistka sa odtrhla z reťaze: V bare na Malorke uspokojila 20 chlapov

Turistka vo víre orálneho sexu Zobraziť galériu (3)
Turistka vo víre orálneho sexu (Zdroj: liveleak)

MAGALUF - Na internete koluje nechutné video, ktoré zobrazuje mladú ženu, ako za drink zdarma poskytuje niekoľkým mužom na diskotéke orál. Ak má byť toto kultúra dnešnej mládeže, tak sa teda máme na čo tešiť.

Keď povieme, že Malorka je miestom, kde sa najmä v lete konajú najrôznejšie párty častokrát presahujúce hranice slušného správania, asi sa nedozviete nič nové. Ale to, o čom sa dočítate teraz, sa už naozaj nedá nazvať inak ako vrcholnou nechutnosťou.

Pobúrenie vyvolalo video, v ktorého centre pozornosti je britská turistka. A okrem nej asi dvadsať mladíkov, ktorým na tanečnom parkete v nočnom klube v turistickom stredisku Malaguf poskytla orálny sex výmenou za drink v hodnote troch eur. Každý akt trvá len pár sekúnd, aby sa blondínka mohla vzápätí presunúť k ďalšiemu záujemcovi. Keď ich obehne všetkých, hudba stíchne a v pozadí počuť hlas dídžeja.

Turistka sa odtrhla z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: liveleak)

Turistka sa odtrhla z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: liveleak)

Ide o hru, ktorej sa hovorí mamading. Mladé ženy v rámci nej ústami uspokoja niekoľkých mužov, za čo sú vždy niečím odmenené. Video vyvolalo obrovské znechutenie, okrem iných aj u anglického futbalistu a reprezentanta do 21 rokov, Nathana Redmonda. "Takže toto teraz musia robiť dievčatá pre to, aby dostali zadarmo drink? Choré," napísal na Twitteri.

Pripája sa k nemu aj jeden miestny promotér, ktorý už na Malorke zažil všeličo. "Som tu už pätnásť rokov, ale nikdy som nič také ešte nevidel. Je to príliš silná káva dokonca aj na Magaluf," povedal.

Starosta Manuel Onieva nariadil vo veci policajné vyšetrovanie. Vyhlásil, že ak zistí, že bary porušujú zákon, dá ich bez milosti zavrieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu