Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Romantická večera skončila šokom: Mohol za to kúzelník!

London predvádza trik s kartami Zobraziť galériu (2)
London predvádza trik s kartami (Zdroj: YouTube)

EASTBOURNE - Okamih, kedy muž požiada ženu o ruku, si väčšinou obaja zapamätajú na celý život. Ani v prípade jedného anglického páru to určite nebude inak. Až na to, že v tomto prípade povestnú otázku "Vezmeš si ma" nevyslovil on, ale ona. Dokonca si k tomu privolala pomoc z radov mágie.

Mala to byť klasická narodeninová večera. Lenže Gillian Douseová mala trochu iné plány. Keď nedávno jej priateľ Bernie oslavoval narodeniny, rozhodla sa, že mu dá darček, na ktorý v živote nezabudne. Zobrala ho do reštaurácie Prezzo v grófstve East Sussex, kde už bolo všetko dopredu zorganizované.

Dvojica sa najprv najedla a užívala si spoločnosť jeden druhého. Medzitým sa v miestnosti objavil kúzelník Tom London, ktorý v snahe neprezradiť skutočný dôvod svojej prítomnosti najprv predvádzal svoje triky iným hosťom. Nakoniec sa však predsa len pristavil aj pri stole, kde sedela Gillian a jej vyvolený.

Tom si po krátkej ukážke svojho umenia od Bernieho vypýtal prsteň, ktorý mal na ruke a nechal ho "zmiznúť". Gillian následne vytiahla z vrecka krabičku aj so "strateným" šperkom a požiadala Bernieho o ruku. Užasnutému mužovi vzápätí došlo, o čom to celé bolo. Ďalej už nasledovalo jeho "áno".

Romantická večera skončila šokom:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Všetko sme mali dopredu pripravené. Aj tak som bol ale veľmi nervózny. Ešte nikdy som nevystupoval pod takým veľkým tlakom. Už len pomyslenie na to mi privodilo pocit úzkosti," povedal London denníku Daily Mail. "Dopadlo to úžasne. Gillian to zahrala výborne, Bernie vôbec netušil, čo sa deje," dodal dvadsaťjedenročný iluzionista.

Kúzelník asistoval pri zásnubách

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu