Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Počas divadelného predstavenia zažili niečo neuveriteľné: Toto určite nebolo v scenári!

Sandor Lilly poriadne šokoval Zobraziť galériu (3)
Sandor Lilly poriadne šokoval (Zdroj: youtube, dailyrecord.co.uk)

GLASGOW - Malo to byť bežné divadelné predstavenie o Peterovi Panovi. Krátko pred koncom však jeden z hercov pokľakol na koleno a učinil najdôležitejšie rozhodnutie svojho života. Ako to všetko dopadlo, si môžete pozrieť vo videu.

Známa glasgowská aréna Hydro praskala vo švíkoch. Ľudia sa prišli pozrieť na muzikálovú verziu obľúbeného príbehu o divokom chlapcovi, ktorý nechcel dospieť a zažíval fantastické dobrodružstvá vo fiktívnej Zemi Nezemi.

Okrem neho sa však stali svedkami aj niečoho celkom iného. Dvadsaťosemročný herec Sandor Sturbl zrazu urobil niečo nečakané a spustil prejav, ktorý nebol v scenári Jeho priateľka, ktorá hrá v predstavení jednu z hlavných postáv - Wendy, niečo také absolútne nečakala.

"Akurát sme sa chystali zaspievať poslednú pieseň, keď z ničoho nič prestala hrať hudba. Myslela som si, že to bola len nejaká technická porucha. Keď sa Sandor obrátil k publiku, pochytila ma panika," opísala jedinečné chvíle dvadsaťdvaročná Lilly-Jane Youngová.

Počas divadelného predstavenia zažili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube, dailyrecord.co.uk)

Technický škriatok v tom ale veru prsty nemal. Všetko pochopila, keď mladík v zelenom kostýme spustil: "Dámy a páni, toto je obvykle chvíľa, keď Peter Pan pobozká Wendy. Lilly-Jane je láska môjho života. To, že tu môže vystupovať, pre ňu znamená strašne veľa. A preto sa jej chcem spýtať, či si ma vezme."

Zvyšok už bola čistá romantika. Lilly povedala "áno", od dojatia sa rozplakala a vrhla sa priateľovi do náručia. "Bol to čarovný moment, na ktorý nikdy nezabudnem," dodala.

Zásnuby v divadle

 
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu