Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Mladík šokoval priateľku: Zatkla ho polícia a potom prišiel zvrat!

Matt pokľakol pred Samanthou na koleno Zobraziť galériu (2)
Matt pokľakol pred Samanthou na koleno (Zdroj: YouTube)

NEW LONDON - Nápadov, ako požiadať svoju priateľku o ruku, sme tu už mali všakovakých. Od gýčovej romantiky až po bláznivé čísla, do ktorých boli zapojené desiatky ľudí. Teraz tu máme ďalší originálny spôsob, ako sa dá vyjadriť láska svojej partnerke. A o adrenalín tu rozhodne núdza nie je.

Matt Van Vliet z New Hampshire sa so svojou priateľkou Samanthou Labovou zoznámil veľmi netradične. Spoznali sa, keď ich zatkla polícia po tom, ako sa zúčastnili párty na študentských internátoch a popíjali alkohol. Keďže ich k tomu ale ešte v tej dobe neoprávňoval zákon, skončili na chvíľu za mrežami.

V septembri minulého roka sa Matt rozhodol, že je ten správny čas vykročiť so svojou milou na spoločnú cestu životom. Ako inšpirácia mu poslúžil práve úsmevný zážitok z nie tak dávnej minulosti. Oslovil miestneho policajného šéfa s tým, či mu nepomôže s malou nevinnou ľstou. Súhlasil.

Dôstojník dvojicu po dohode s Mattom za zvuku zapnutých sirén zastavil na ceste s tým, že má na mladíka zatykač. Kážu mu vystúpiť z auta, aby mu ohli nasadiť putá.

Mladík šokoval priateľku: Zatkla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Samantha je úplne šokovaná a rozplače sa. Po krátkej chvíli vytiahne strážnik z vrecka zadržaného zásnubný prsteň a žiada ho o vysvetlenie. Následne nato si Matt kľakne na koleno a požiada Samanthu o ruku. V tej chvíli sa na scéne objavia ich priatelia a nadšene začnú tlieskať. A zvyšok je už história.

Zásnuby s pomocou polície

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu