Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena chcela mať plnšiu tvár: Injekcia z nej spravila netvora!

Xiao opuchla tvár do extrémnych rozmerov.
Xiao opuchla tvár do extrémnych rozmerov. (Zdroj: Daily Mail)

PEKING - Xiao Lian z čínskej provincie Gansu mala iba 17 rokov, keď sa rozhodla pre injekčnú výplň, aby dosiahla bucľatejší vzhľad. Prvotné výsledky ju síce nadchli, ale o päť rokov už šlo všetko dolu z kopca a jej hlava začala vyzerať ako veľký balón.

Xiao vždy nenávidela svoju úzku tvár, ale poznámka jej šéfa o tom, že takto vyzerá ako žobráčka, bola poslednou kvapkou. V Číne nie je nič nezvyčajné, že tu ľudia prahnú po bucľatosti, ktorá je vraj známkou blahobytu, a tak sa rozhodla, že je načase podstúpiť liečebnú procedúru.

Keď sa však bola spýtať na klinike, čo by ju stála, cena bola oveľa vyššia, akú si mohla dovoliť zaplatiť. Po počiatočnom sklamaní ju však priatelia odkázali na inú nemocnice, ktorá sľubovala previesť rovnaký zákrok, ale za oveľa dostupnejšiu sumu.

Napriek tomu, že klinika nemala povolenie na prevádzku, lekári jej injekčne vpichli látku a spočiatku sa zdalo, že je všetko v najlepšom poriadku. Keď však dovŕšila 24 rokov, začala jej tvár neprirodzene opúchať a jej oči aj nos zmenili tvar. Do roku 2013 jej tvár už bola extrémne opuchnutá a začali jej vypadávať aj vlasy.

Lekárske testy odhalili, že jej bola aplikovaná injekcia s hydrofilným polyakrylamidovým gélom, ktorý sa používa na zväčšenie pŕs, ale momentálne je v kozmetickej chirurgii v Číne zakázaný, pretože sa zistilo, že je toxický.

Xiao bola natoľko traumatizovaná drastickou zmenou vzhľadu, že uvažovala aj o samovražde. Napokon však dala lekárom ešte jednu šancu a momentálne prechádza korektívnou operáciou v kozmetickom centre v Guangzhou, informoval portál dailymail.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu