Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bláznivý nápad zabíjal: Sonia (†39) si vstrekla do pŕs vazelínu a zomrela!

Sonia zariskovala a doplatila na to Zobraziť galériu (2)
Sonia zariskovala a doplatila na to (Zdroj: Facebook)

SANTA ROSA - Tridsaťdeväťročná Argentínčanka zomrela mesiac po tom, ako si do pŕs za účelom ich zväčšenia vstrekla vazelínu. V jej tele sa totiž vytvorila krvná zrazenina, ktorá bola príčinou pľúcnej embólie. Tej nakoniec podľahla.

Už sme tu mali všelijaké prípady zväčšovanie zadku či pŕs, ale tento je naozaj extrémny. Sonia Perez Llanzonová z Argentíny túžila po väčšom hrudníku už roky. Nakoniec zaimprovizovala a strekla si do prsníkov vazelínu.

Krátko po tom začala pociťovať ťažkosti s dýchaním, ktoré sa každým dňom zhoršovali. Nakoniec bola nútená vyhľadať lekársku pomoc. V nemocnici sa najprv nechcela priznať k tomu, čo urobila, neskôr ale vyšla s farbou von.

Už ale bolo neskoro. Vazelína sa dostala do krvného riečišťa, kde spôsobila vznik krvných zrazenín, ktoré doputovali až do pľúc. Sonia po mesiaci strávenom v nemocnici utrpela pľúcnu embóliu a 6. marca zomrela, informoval portál Huffington Post.

Sonia so synom Kevinom boli zanietenými športovcami
Zobraziť galériu (2)
Sonia so synom Kevinom boli zanietenými športovcami  (Zdroj: Facebook)

"Za celú svoju lekársku kariéru som sa nestretol s prípadom ako tento. Ľudské telo má protilátky, ktoré z neho dokážu vypudiť najrôznejšie baktérie a vírusy, ale s vazelínou si poradiť nedokázalo," povedal šéf chirurgie nemocnice Lucio Molas v Santa Rose Julio Pla Cardenas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu