Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Chcela byť dokonalou nevestou: Predala dom a nechala sa dorezať!

Tsia urobila pre krásu naozaj veľa. Zobraziť galériu (2)
Tsia urobila pre krásu naozaj veľa. (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Veľa budúcich neviest sa zúfalo snaží pred svadbou schudnúť pár kíl, aby si boli isté, že sa v Deň D zmestia do šiat a budú vyzerať tip-top, ale Angličanka Tsia Pullenová (34) zašla oveľa ďalej. Žena vážiaca 115 kíl podstúpila rad plastických operácií, vrátane bandáže žalúdka, a utratila za ne 22-tisíc libier (cca 26 200 eur). Aby si to mohla dovoliť, ochotne predala vlastný dom.

"Ľudia mysleli, že som blázon, ale ja som vedela, že to bola správna vec. Bol to prvý dom, ktorý som si kedy kúpila, mal veľkú záhradu a napĺňal ma hrdosťou, ale viac ako čokoľvek iné som chcela vyzerať úžasne v môj svadobný deň," uviedla pre denník Daily Mail Pullenová.

Všetko sa začalo v roku 2003, kedy ako operátorka taxi služby zdvihla telefón, v ktorom sa ozval prijemne znejúci mužský hlas. Odvtedy si volali častejšie a vymieňali správy, kým sa nakoniec odhodlali stretnúť sa. Tsia si bola istá, že ho jej telesné rozmery odpudia, ale Alastair ani okom nemrkol. O tri roky neskôr ju požiadal o ruku.

Tsia však bola zhrozená z predstavy, že by mala kráčať uličkou ako veľká obézna guľa, a tak sa konečne rozhodla pre radikálny krok. Nemala však žiadne úspory, a preto predala 80-tisícovú nehnuteľnosť v Boltone a presťahovala sa k svojmu vyvolenému. Po vyplatení hypotéky vo výške 55-tisíc libier, jej zostalo ešte dosť na to, aby mohla investovať aj do plastík.

V apríli 2006 odcestovala na súkromnú kliniku v Belgicku, kde za bandáž žalúdka utratila 8-tísc libier a za dva roky sa jej podarilo zhodiť takmer 64 kíl. To jej však nestačilo a v roku 2008 sa na kliniku vrátila kvôli ďalším trom operáciám. Najprv to bolo stenčenie ramien a stehien, potom plastika pŕs a napokon liposukcia. S cestovaním a ubytovaním sa celkový účet vyšplhal na 22-tisíc libier.

Napriek tomu, že Tsia vyhodila obrovské množstvo peňazí, myslí si, že to stálo za každú penny. Po bolestivých zákrokoch sa totiž naozaj dostavili očakávané výsledky a jej sebavedomie prudko stúplo. "Bola som ako znovuzrodená a prvýkrát v živote som sa cítila sexi," opísala svoje dojmy Angličanka.

Poslednú operáciu v zozname mala naplánovanú na apríl 2009, a to plastiku brucha, no musela ju odložiť, pretože otehotnela. Stalo sa tak teda až dva mesiace po narodení synčeka Myla a svadba sa napokon odohrala 18. mája tohto roka. Tsia sa vyjadrila, že sa cítila ako najšťastnejšia nevesta na svete a vôbec neľutuje, že kvôli operáciám musela predať dom. "Bola to najlepšia vec, akú som kedy urobila," dodala na záver.

Chcela byť dokonalou nevestou:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu