Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kráska (†28) chcela mať väčší zadok: Vpichli jej žltú tekutinu, zomrela!

Suyima po sebe zanechala dve deti Zobraziť galériu (2)
Suyima po sebe zanechala dve deti (Zdroj: internet)

MIAMI - Dvojnásobnú matku z Floridy stála túžba po krajšom zadku život. Vložila sa totiž do rúk nekvalifikovaného chirurga, ktorý operáciu sfušoval. Krátko po nej mladá žena skolabovala a zomrela.

Dvadsaťosemročná Suyima Torresová navštivila miamskú kliniku Cuerpos Healt and Aesthetics ešte v apríli. Za 2300 dolárov (1700 eur) si na nej nechala zväčšiť zadok. Počas prvej procedúry jej doňho nemenovaný venezuelský doktor vstrekol "olejovitú žltú substanciu".

Dva týždne nato absolvovala Suyima druhé kolo injekcií. Po nich sa necítila dobre a mala závrat. Previezli ju do nemocnice, kde však o desať hodín neskôr zomrela. Polícia prípad rieši ako zabitie. Momentálne skúma pacientkine záznamy a lieky, ktoré jej boli predpísané, uvádza portál Huffington Post.

Kráska (†28) chcela mať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: internet)

V posledných rokoch sa množí stále viac prípadov žien, ktoré zomreli po vykonaní nekvalitnej plastickej operácie. A ak ju aj prežili, skončili znetvorené a s trvalými následkami. Túžba podobať sa na Jennifer Lopez napríklad zabila dvadsaťpäťročnú Thajčanku, ktorá si plastiku dohodla na internete.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu