Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokovaný mladík: Na facebookovej FOTO objavil ducha!

Duch na fotke Zobraziť galériu (2)
Duch na fotke (Zdroj: ghostteory.com)

CONCORD - Keď si istý mladík prezeral na Facebooku fotografie svojej kamarátky, narazil na niečo neobvyklé. Na jednej z nich totiž zazrel akýsi prízrak, ktorý pripomínal ducha. Expert potvrdil, že ide naozaj o nadprirodzený jav.

Daniel Tanner z amerického štátu New Hamsphire sa nudil, tak sa rozhodol trochu prehrabať fotkami svojich priateľov. Na jednej jeho pozornosť upútalo niečo desivé. V pozadí snímky, na ktorej bola mladá blondínka so svojím psom, totiž vidno malé dievča stojace vonku za dverami.

Šokovaný mladík: Na facebookovej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ghostteory.com)

"Moja kamarátka už niekoľko mesiacov tvrdí, že v jej dome straší. Fotku urobil jej manžel a ten si je istý, že v tom čase vonku nikto nestál," povedal Daniel.

Zatiaľ čo skeptici vyhlasujú, že ide len o odraz či nejaký šikovný podvod, odborník na analýzu fotografií tvrdí, že je to duch. Po vykonaní hĺbkového skúmania je presvedčený o tom, že inkriminovaný záber nebol dodatočne nijak upravený.

Šokovaný mladík: Na facebookovej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ghostteory.com)

"Nenašiel som žiadny dôkaz o tom, že sa s fotkou manipulovalo. Nech pozerám ako pozerám, nemyslím si, že to bolo spôsobené interiérovým osvetlením. Takže áno, verím, že je to skutočne duch," vysvetlil pre portál examiner.com

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu