Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

FOTO anjela: Duch mŕtveho chlapca (†9) stráži sesternicu!

Madison s Nicolasom stojacim za ňou Zobraziť galériu (2)
Madison s Nicolasom stojacim za ňou (Zdroj: Facebook)

MOORE - Rodina deväťročného chlapca, ktorý zomrel v máji, keď sa jeho rodnou Oklahomou prehnalo tornádo, je presvedčená o tom, že v istej forme existuje aj naďalej. Po svojej smrti sa totiž objavil na fotografii, ktorá zachytáva jeho sesternicu.

Nicolas McCabe zahynul po tom, ako základnú školu Plaza Towers Elementary School v meste Moore tornádo zrovnalo so zemou. Okrem neho prišlo pri nešťastí o život ďalších šesť detí.

FOTO anjela: Duch mŕtveho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Už o šesť týždňov neskôr sa mal ale chlapec zjaviť na oslavách Dňa nezávislosti 4. júla. Jeho strýko fotil svoju dcéru Madison a keď si neskôr spolu prezeral fotografie, všimli si, že za ňou niekto stojí. V inkriminovano čase tam pritom dievča bolo samé.

FOTO anjela: Duch mŕtveho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Nemohol som uveriť vlastným očiam, keď som to zbadal. Veľmi ma to zasiahlo. Je očividné, že to nie je Madison. Sú tam dve postavy, resp. jedna postava a duch," povedal Nicolasov otec Scott spravodajskému portálu news9.com.

Skeptici to samozrejme popierajú a tvrdia, že ide len o rozmazaný záber. Scott ale trvá na svojom. "Môj syn miloval 4. júl. Cítim, že to bol on, cítim, že je tu stále s nami," dodal McCabe s tým, že spolu s manželkou veria, že ich syn teraz pôsobí na zemi ako strážny anjel a dohliada na ich rodinu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu