Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO, z ktorých mrazí: Záhadné mŕtvoly, prízraky astronautov a UFO Štefana Michalaka!

Tajomstvá, ktoré vzbudzujú strach Zobraziť galériu (10)
Tajomstvá, ktoré vzbudzujú strach (Zdroj: acidcow.com)

BRATISLAVA - Ak vás zaujímajú záhady všetkého druhu, nasledujúce fotografie sú pre vás ako stvorené. Zachytávajú totiž javy, ktoré sa doteraz nepodarilo nikomu vysvetliť. Nechýbajú tajomné postavy, zvieratá, svetlá či dokonca cestovateľ v čase.

Mŕtvola v strope

Keď sa rodina Cooperovcov z Texasu pred niekoľkými desiatkami rokov presťahovala do nového domu, chcela mať na túto chvíľu pamiatku, a tak sa spolu odfotila pri ozdobenom stole. Práve v okamihu, keď otec rodiny stlačil spúšť, zo stropu vypadlo telo neznámeho človeka. Doteraz nevedno, či išlo o skutočnú mŕtvolu alebo len o nemiestny žart.

FOTO, z ktorých mrazí:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: acidcow.com)

Kozmonaut zo Solway Firth

Požiarnik, fotograf a amatérsky historik Jim Templeton z anglického grófstva Cumbria si jedného pekného dňa v roku 1964 vyšiel na prechádzku so svojou dcérou. Na lúke neďaleko miesta zvaného Solway Firth ju odfotil. Keď si film vyvolal a prezrel si fotky, zistil, že sa mu do jedného záberu priplietla postava, ktorá vyzerala akokeby práve priletela z kozmu. V čase, keď vznikol, však nikto iný na lúke nebol.

FOTO, z ktorých mrazí:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: acidcow.com)

Masaker v Nemecku

V roku 1922 šokovali obyvateľov malej nemeckej dedinky Hinterkaifeck vraždy šiestich ľudí, ku ktorým došlo na miestnom statku. Nikto ich nikdy neobjasnil. V súvislosti s prípadom bolo vypočutých viac ako sto ľudí, zatknutý ale nebol nik. Taktiež nie je známy ani motív. Šesť mesiacov pred masakrom odišla z farmy tamojšia slúžka, pretože tam podľa nej strašilo. Nová na usadlosti začala pracovať len niekoľko hodín pred vraždami. Po tom, ako vyšlo najavo, čo sa stalo, vydesená ušla preč. Je možné, že páchateľ či páchatelia ostali na farme bývať ešte niekoľko dní. Niekto totiž kŕmil dobytok, vyjedol jedlo v kuchyni a susedia dokonca videli, ako sa dymí z komína. Fotografia zachytáva jednu z obetí, ktorú našli v stodole.

FOTO, z ktorých mrazí:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: acidcow.com)

Ruka navyše

Keď sa prizriete bližšie tejto fotke, všimnete si, že na nej niečo nesedí. Je to počet rúk. Chlapca v čiernom tričku napravo objíma zozadu kamarát ľavou rukou, pričom tú pravú má zas zavesenú na priateľovi vedľa. Vidno tam však ešte jednu končatinu, ktorej palec ukazuje gesto známe ako "OK". Zdá sa, že nikomu nepatrí.

FOTO, z ktorých mrazí:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: acidcow.com)

Čierny rytier vo vesmíre

Legenda hovorí, že na obežnej dráhe okolo Zeme sa vyskytuje tajomný tmavý objekt, ktorý je vraj 13 000 rokov starý. Pôvod a účel Čierneho rytiera, ako ho prezývajú, vyvoláva mnoho otáznikov. V minulosti údajne vysielal smerom k Zemi signály. Záhadou ostáva aj to, ako sa tento nepolapiteľný satelit vôbec do vesmíru dostal, keďže technológia, ktorá podobné, ľudskou rukou vyrobené objekty, vynáša na obežnú dráhu, existuje len posledných zhruba šesťdesiat rokov.

FOTO, z ktorých mrazí:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: acidcow.com)

Cestovateľ v čase

Ľudia veria, že snímka pochádzajúca z roku 1941 zachytáva cestovateľa v čase. Opätovného otvorenia mosta v kanadskom meste Gold Bridge sa totiž zúčastnil mladík, ktorý by svojím imidžom zapadol skôr do dnešnej doby. Má oblečené tričko a mikinu a na očiach má slnečné okuliare. V ruke drží fotoaparát, ktorý je podľa odborníkov až príliš moderný. Naľavo stojí muž s fotoaparátom príznačným pre 40. roky 20. storočia.

FOTO, z ktorých mrazí:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: acidcow.com)

Bitka LA

Táto fotografia bola zverejnená v denníku Los Angeles Times 26. februára 1942. Podľa vtedajších ufológov išlo o jasný dôkaz o mimozemskej návšteve na našej planéte. Svetlomety podľa nich mierili na cudzie kozmické lode. Neskôr vyšlo najavo, že snímka bola pred zverejnením značne upravená, aby sa zvýraznil kontrast čiernobielej farby. Novinár a spisovateľ Larry Harnish poznamenal, že dotyčná fotka bola spolu s falošným novinovým titulkom prezentovaná ako pravdivý historický materiál v traileri k filmu Bitka: Los Angeles z roku 2011. Tak či onak, na čo svetelné paprsky naozaj mierili, nevieme.

FOTO, z ktorých mrazí:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: acidcow.com)

Mutant, ktorý kradol jablká

V roku 2000 istá Američanka vyfotila na svojej záhrade príšeru pripomínajúcu akéhosi zvieracieho mutanta a snímky potom poslala šerifovi vo floridskom okrese Sarasota County. Žena v priloženom liste napísala, že opica, či čo to bolo, sa u nej objavila počas troch nocí a zakaždým jej vzala jablká, ktoré mala položené na verande. O akého tvora šlo, sa zistiť nepodarilo.

FOTO, z ktorých mrazí:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: acidcow.com)

V máji 1967 sa v kanadskej provincii Manitoba odohrala príhoda známa ako Falcon Lake incident. Štefan Michalak, ktorý dovolenkoval pri jazere Falcon Lake, tam zazrel dva neidentifikovateľné lietajúce objekty. Mali cigaretový tvar a po chvíľke začali klesať. Jeden pristál neďaleko Štefana. Ten tvrdil, že na objekte sa po chvíľke otvorili dvere, z ktorých sa ozývali hlasy. Snažil sa s neznámou posádkou nadviazať kontakt, najprv v angličtine a potom aj v niekoľkých ďalších jazykoch, ale nedostal žiadnu odpoveď. Na polícii uviedol, že okolo objektu bolo rozsypané farebné sklo, na ktorom si, keď ho chytil, popálil ruku. Z vetracích otvorov neznámeho objektu vychádzal plyn, ktorý Michalakovi spálil oblečenie a na hrudi mu dokonca vypálil podivný vzor.

FOTO, z ktorých mrazí:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: acidcow.com)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu