Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ľudia žijú v strachu: Po 30 rokoch u nich opäť straší duch záhadného dievčaťa!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: mirror.co.uk, news.com.au)

CANNOCK CHASE - Obyvatelia anglického grófstva Stafforshire si dodnes pamätajú na to, ako tam kedysi strašil prízrak dievčaťa s čiernymi očami. Na ich veľkú hrôzu sa duch v oblasti začal objavovať znova. Vydesená žena porozprávala o svojom zážitku paranormálnemu odborníkovi.

Začiatkom osemdesiatych rokov minulého storočia Veľkú Britániu vystrašili reči o duchovi približne desaťročného dievčaťa. Obyvatelia ho nazvali Black Eyed Child, lebo malo čierne oči, ktoré vyzerali ako uhlíky. Podľa najnovších informácií sa v stredozápadnom Anglicku začalo zjavovať opäť, píše Daily Mirror.

Prípadom sa začal zaoberať paranormálny vyšetrovateľ Lee Brickley. Keď sa mu nedávno ozval očitý svedok, bol ohromený.

Ľudia žijú v strachu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: mirror.co.uk, news.com.au)

Istá žena mu povedala, že keď sa pred niekoľkými dňami prechádzala údolím Birches Valley, začula nejaké výkriky. Rozbehla sa za zvukom, ale nič nevidela. "Potom som sa otočila a za mnou stála dievčina. Ruky si držala pred očami, akokeby čakala na narodeninovú tortu. Spýtala som sa jej, či je v poriadku a či je to ona, čo kričala. Vtom spustila ruky dolu a otvorila oči. Vyzerali desivo, boli celé čierne, žiadne bielko, dúhovka, nič. Rýchlo som schytila svoju dcéru a keď som sa pozrela na dievča, bolo preč," opísala nepríjemný zážitok očitá svedkyňa.

Niečo podobné zažila v minulosti aj Leeho teta. "V lete 1982, keď mala osemnásť rokov, sa s priateľmi vo večerných hodinách často stretávali v Cannock Chase. Raz večer, tesne pred zotmením, počuli, ako nejaké dievča zúfalo kričí o pomoc. Teta sa rozbehla za ňou a čoskoro ju dobehla na neďalekej poľnej ceste. Dievčina sa otočila, pozrela sa svojimi čiernymi očami bez náznaku bielej na tetu a utiekla do temného lesa," hovorí Brickley.

Ľudia žijú v strachu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: mirror.co.uk, news.com.au)

Polícia po dievčati pátrala, ale márne. Podľa autora kníh s paranormálnou tematikou Leeho boli podobné pozorovania zaznamenané po celom svete. Niektorí ľudia veria, že ide o mimozemšťanov, iní hovoria o upíroch či duchoch. V Spojených štátoch sa vraj Black Eyed Child zjavujú v skupinách a klopú na dvere ľudí, aby sa ich spýtali, či môžu ísť dovnútra.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu