Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Paródia na nahatý klip Miley Cyrus: Pozrite sa, ako ju zhovädili títo chalani!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Videoklip speváčky Miley Cyrus (20), v ktorom plače, oblizuje kladivo a najmä sa nahá hojdá na búracej guli, láme všetky rekordy. Na YouTube má za týždeň od zverejnenia už takmer 112 miliónov zhliadnutí a ich počet bude určite ešte výdatne rásť. Zároveň sa však svojím obnaženým výkonom stala terčom vtipálkov, ktorí si na ňom vyslovene zgustli.

Okrem toho, že po internete kolujú všemožné obrazové paródie, niektorí boli takí odvážni, že sa podujali rovno natočiť video. Jedným z nich je aj skupina King the Kid zložená z troch mladíkov, ktorá nemala problém napodobniť nielen jej spev, ale hlavne vizuál klipu.

Uhrovití pubertiaci nemajú zábrany sa nielen pretŕčať v spodnej bielizni nevábneho charakteru, ale napodobňovať aj erotické scénky pri oblizovaní kladiva a váľaní sa v stavebnej suti. V ich podaní to však vyznieva veľmi smiešne. Zlatým klincom je samozrejme hojdanie sa na búracej guli, kde sedí jeden z chlapcov tiež len v Adamovom rúchu.

Všetkým je však jasné, že ich cieľom nebolo natočiť klip o urevanom rozchode, ale iba poriadne si podať niekdajšiu detskú hviezdičku. Čo sa im aj podarilo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu