Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dráma na stanici: Vozičkárka spadla z rampy pri nástupe do vlaku!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

MELBOURNE - Stačil zlomok sekundy a nehoda bola na svete! Žena, ktorá pravdepodobne stratila kontrolu nad svojím elektrickým vozíkom, znenazdania narazila na peróne do odchádzajúceho vlaku a zrútila sa do koľajiska. Našťastie neutrpela vážne zranenia.

Záber z bezpečnostnej kamery na stanici Mooroolbark v austrálskom Melbourne ukazuje, ako päťdesiatnička na vozíku vrazí do posledného vagóna vo chvíli, kedy sa stroj pohne a ona spadne na koľaje.

Záznam sa podarilo získať až teraz denníku Herald Sun, ale podľa neho sa odohral ešte 6. mája tohto roku v ranných hodinách. Je na ňom vidieť, ako po nešťastí k žene pribehnú ostatní cestujúci, ktorí čakali na nástupišti na svoje spoje. O niečo neskôr ju už odnášajú zriadenci a záchranári na nosidlách.

Žena bola údajne najprv ošetrená na mieste a potom prevezená do nemocnice. Trpela síce bolesťami, ale bola v stabilnom stave. Odniesol si to však jej bedrový kĺb.

Nezdá sa však pravdepodobné, že by príčinou nepeknej udalosti bolo ženino hlúpe rozhodnutie nastúpiť do vlaku na poslednú chvíľu. Dvere boli totiž už zatvorené a vozičkári využívajú na nástup prvý vagón, kde majú k dispozícii rampu.

Do úvahy tak pripadá skôr verzia o tom, že žena stratila nad vozíkom kontrolu a zhodou okolností vrazila do vlaku akurát vtedy, keď bol na odchode.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu