Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Sex na pódiu nestačil: Škandalózna hviezda je v novom VIDEU úplne nahá!

Škandalózna Miley Cyrus odhodila zábrany aj šaty a v kontroverznom videoklipe ukázala nahé telo. Zobraziť galériu (11)
Škandalózna Miley Cyrus odhodila zábrany aj šaty a v kontroverznom videoklipe ukázala nahé telo. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Prekročila absolútne všetky hranice morálky a vkusu! Aj keď sa Miley Cyrus (20) všemožne snaží zbaviť nálepky hviezdy kanála Disney, ešte stále predstavuje vzor pre milióny tínedžerov. Po nedávnom sexistickom vystúpení síce utŕžila kritiku, no vzápätí poriadne pritvrdila. V čerstvom videoklipe sa objavila úplne nahá.

Erotika bez cenzúry! Miley Cyrus sa o mimoriadny rozruch postarala na nedávnom odovzdávaní cien VMA stanice MTV, kde popri necudnom vyplazovaní jazyka imitovala sexuálnu polohu odzadu. Vrtiac zadkom sa totiž pred zrakmi šokovaného davu pritláčala k rozkroku svojho kolegu na javisku. No namiesto toho, aby si nasypala popol na hlavu, vyzliekla sa pred okom kamery. V najnovšom videoklipe ku skladbe Wrecking Ball stratila aj poslednú štipku zábran.

Škandalózna dvadsiatka si k pikantnej spolupráci prizvala renomovaného fotografa Terryho Richardsona. Na začiatku klipu sa síce prechádza v bielej spodnej bielizni, no neskôr sa na búracej guli hojdá len v Evinom rúchu a necháva fanúšikov obzerať si jej prednosti. Aby toho nebolo málo, Miley sa znížila aj k tomu, že zmyselne olizuje stavbárske kladivo.

Blondínkino správanie odsúdila široká verejnosť vrátane Anny Wintour, ktorá okamžite stopla vydanie magazínu Vogue s obscénnou Miley na titulnej strane. „Anna považuje Mileyino vystúpenie za nevkusné a rozhodla sa obálku vydať iným smerom,“ prezradil zdroj zo zákulisia časopisu. Pobúrenie pritom neskrýva ani speváčkin snúbenec Liam Hemsworth, ktorý už po niekoľký raz zvažuje rozchod. Skladba síce môže znamenať akýsi výkrik prosby o záchranu vzťahu, no video k nej sa zatiaľ s veľkým pochopením nestretlo.

Miley Cyrus svojimi vystúpeniami neustále šokuje. Pamätáte si ešte, aké nevinné dievčatko z nej len nedávno bolo? Pozrite si ju na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu