Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zem opäť vydávala čudné zvuky: Takto zachvátili kanadské mestečko!

(Zdroj: YouTube)

KANADA - Tajomný hluk, ktorý vraj vychádza zo zeme a nikto nepozná jeho pôvod, už vystrašil obyvateľov rôznych krajín po celom svete. Niečo podobné na svoju kameru nedávno zaznamenala aj Kimberly Wookeyová z Terrace v Britskej Kolumbii, ktorú čudný zvuk v jedno ráno doslova vykopol z postele.

Kimberly sa prebrala na hlboký dunivý zvuk, ktorý sa ozýval po celom meste. Počula ho síce aj predtým, ale až tentokrát sa jej podarilo urobiť záznam. "Prvýkrát to bolo už v júni, ale neišlo o nič intenzívne. Tento raz som vystrelila z postele ako netopier z pekla," uviedla žena.

Ďalšia svedkyňa Mandi Campbellová povedala, že sa jej zdalo, ako by prichádza z neba alebo z podzemia. Samozrejme o tom, čo zvuk spôsobilo, sa okamžite na internete rozpútali divoké špekulácie, ale podľa hovorkyne mesta existuje jednoduché vysvetlenie. Alisa Thompsonová tvrdí, že mestský pracovník iba brúsil ostrie na grejderi, stroji, ktorý sa používa na zemné práce, udržiavanie ciest, na premiestňovanie ľahších zemín a ako zrovnávač terénu.

Za posledných 40 rokov sa vyskytlo už veľa prípadov, kedy ľudia začuli zvláštny zvuk vychádzajúci zo zeme. Pre vedcov zostáva stále tajomstvom, prečo ho dokážu počuť len dve percentá populácie. Je to vraj záhada, ktorej objasnenie môže trvať ešte veľmi dlho. Informoval portál mirror.co.uk.

Čudný hluk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu