Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Veľký poprask v USA: Z oblohy spadol záhadný objekt, armáda niečo tají?!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

NORFOLK - Len malé percento ľudí, ktorí sa stali svedkami zvláštnej udalosti v americkom Norfolku, štáte Virgínia, verí oficiálnemu stanovisku vlády. Minulý týždeň v utorok sa totiž z oblohy zrútil na vilovú štvrť záhadný objekt, po ktorý si prišla polícia aj vojaci.

Na mieste sa podľa tamojších médií zišlo v utorok večer veľké množstvo vládnych agentov, ktorí pátrali po neznámom objekte. Niektorí svedkovia tvrdili, že im pripomínal balón, iní, že havarovaný objekt mal podobnú štruktúru ako polystyrén. Jeden z nich pre úrady povedal, že vydával čudné zvuky.

Vojaci a polícia ľudí žijúcich a pracujúcich v blízkom okolí rýchlo evakuovala. Zástupcom médií však neposkytovala žiadne informácie. Aj napriek tomu sa objavili správy, že prvý kontakt s predmetom zabezpečovali roboti v nadväznosti na konzultácie s odborníkmi z NASA.

Onedlho potom záhadný objekt zrejme naložili do neidentifikovaného vozidla a vládni agenti ho odstránili zo scény. Následne bolo miestnym obyvateľom povolené vrátiť sa do svojich domovov.

Oficiálny hovorca Julian Williamson neskôr novinárov informoval, že "vyšetrovatelia objekt preskúmali a rozhodli, že ide o... meteorologický balón." Zároveň však všetkých vyzval, ak by podobné predmety videli, alebo našli, aby sa k nim nepribližovali na vlastnú päsť, ale zavolali úrady. Informoval portál theregister.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu