Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

UFO nadšenec natočil mysteriózne VIDEO: Čo sú to za ohnivé gule?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

CORK - Buď si mimozemšťania našli perfektnú pristávaciu plochu medzi kopcami írskeho predmestia, alebo sa niekto zase snaží zavádzať verejnosť. Tak či onak zábery UFO nadšenca ukazujú záhadné žiariace objekty, ktoré sa vznášajú na oblohe nad Corkom.

Užívateľ so pseudonymom Naktis Ireland nahral zrnité zábery na svoj mobilný telefón ešte v decembri, ale zverejnil ich až minulý mesiac. Trhané video bez zvuku ukazuje viacero nadpozemsky žiariacich ohnivých gúľ, ktoré sa pomaly pohybujú po stmievajúcej sa oblohe.

Jeho zábery sa však stretli miesto uznania s prívalom internetovej skepsy. "Bez zvuku. Dáva to zmysel, pretože keď podvodník vopred neplánoval vzdychať "oh" a "ach", potom by musel vypracovať dôveryhodný soundtrack, ktorý môže alebo nemusí byť v jeho technických možnostiach," píše sa v jednom z komentárov.

UFO nadšenec natočil mysteriózne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Naktis Ireland sa však nahnevane bráni, že nikdy sa nezmienil ani slovom, že by malo ísť o mimozemšťanov. "Povedal som, že to boli veľmi svetlé, podivné gule... Verte si, čomu chcete veriť, všetko je možné," uviedol na Youtube.

UFO expert Whitley Strieber, najpredávanejší autor mnohých kníh, sa pre denník Huffington Post vyjadril, že podľa neho by to mohli byť rakety. Na druhej strane sa však zdá, že sú príliš veľké na to, aby išlo o ohňostroj. Takže sa prikláňa skôr k názoru, že by za celou záhadou mohli stáť lampióny či niečo iné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu