Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

V kanadskom mestečku sa zo zeme opäť šíria záhadné zvuky: O VIDEU sa vedú prudké vášne!

V mestečku je opäť
V mestečku je opäť "veselo". (Zdroj: YouTube)

TERRACE - Zvuky, ktoré vraj počuli už po celom svete a ich zdroj zostáva stále neidentifikovaný, sa mali znova objaviť aj v kanadskom mestečku Terrace. Podobnú skúsenosť v ňom zažili už pred dvomi rokmi. Ani tentokrát však nenechali ľudí chladnými a pod videom na YouTube sa strhli búrlivé diskusie o tom, čo by ich tak mohlo vyvolať. Odpoveď je vraj celkom jednoduchá, ale istotu zatiaľ nemá nikto.

Tajomné zvuky vyvolali diskusiu o tom, či sa šíria zo zeme alebo z oblohy a či ich nevydávajú napríklad mimozemské kozmické lode.

Autorkou videa, tak ako v roku 2013, je Kimberley Wookeyová, ktorá vyhlásila, že nahrávku urobila zo svojho domu v Terrace v Britskej Kolumbii o 7.50 ráno. Kedysi sa jej podarilo zachytiť podobný zvláštny zvuk prichádzajúci zvonka, ktorý zobudil jej malého syna. V tej dobe polícia žiadny zdroj tohto hluku však nenašla.

Diváci na YouTube sú ale asi v tejto oblasti viac zbehlí a niektorí tvrdia, že teória o kozmickej lodi je poriadne pritiahnutá za vlasy. "Znie to presne ako zvuky, ktoré vydávajú vlaky a ich kovové kolesá. Pre mňa je to čosi známe, pretože som žil v blízkosti hlavnej trate 20 rokov," napísal svoj názor jeden z diskutujúcich.

"Verzia o vlaku je najpravdepodobnejšia. Rieka je obklopená vysokými horami. To je perfektné nastavenie pre vytvorenie dozvuku jazdy vlaku na dlhé vzdialenosti. Prípad uzavretý," dodal ďalší. Pravdepodobne to však také jednoduché nebude a zvuky budú aj naďalej vyvolávať internetové vášne.



 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu