Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nový dôkaz o existencii Lochnesskej príšery? Zvláštny úkaz na hladine!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: David Elder)

EAST KILBRIDE - Čo iné by mohlo rozčeriť stojaté vody jazera Loch Ness ako jeho povesťami opradená "obyvateľka", ktorej existenciu však zatiaľ nikto nepotvrdil. Najnovšie sa vraj mala postarať o zvláštny jav na hladine, ktorý vraj nemohol spôsobiť nik iný, iba ona.

Amatérsky fotograf David Elder (50) z Eeast Kilbride tvrdí, že podivný "čierny objekt" pod hladinou spôsobil jej náhle zvlnenie. Starší muž práve fotil labute na juhozápadnom konci jazera, keď zazrel "príšeru".

"Kútikom pravého oka som zachytil asi 4,5-metrový čierny objekt, ktorý následne vyvolal vlnu. Som presvedčený, že bola spôsobená objektom pod vodou. Hladina bola v tom čase veľmi pokojná. Vyzerala ako ten ten druh vlny, ktorú vyvolá windsurfingová doska, ale v Loch Nesse v tej dobe nikto nebol, žiadne člny, nič. Je to niečo, čo si jednoducho nedokážem vysvetliť," uviedol Elder.

Nový dôkaz o existencii
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: David Elder)

Lochnesská príšera sa stala predmetom senzácie, ktorá sa rýchlo dostala do pozornosti celej planéty, pred 80 rokmi. V roku 1934 svetlo sveta uzrel záber plukovníka Roberta Kennetha Wilsona, ktorý bool neskôr označený za podvod. Spôsobil však veľké množstvo špekulácií a prilákal lovcov monštier.

Odvtedy sa traduje, že Lochneska má dlhý krk a malú hlavu, ktoré vystupujú z robustného tela. Pravidelne sa nájde zopár jedincov, ktorí tvrdia, že ju naozaj videli. Informoval portál mirror.co.uk.

Nový dôkaz o existencii
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: int)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu