Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Na Aljaške sa objavilo záhadné monštrum: VIDEO podivného tvora v ľadovej rieke

Záhadný úkaz na hladine rieky Chena River Zobraziť galériu (3)
Záhadný úkaz na hladine rieky Chena River (Zdroj: YouTube)

FAIRBANKS - Natočený tajomný objekt podľa Vlády USA Bureau of Land Management (BLM) ešte stále čaká na presnú identifikáciu, avšak agentúra potvrdila, že záznam je pravý. Údajné morské stvorenie bolo zachytené na povrchu rieky Chena River na Aljaške.

Na videu je zachytený zvláštny objekt brodiaci sa ľadovou riekou. Dokonca aj BLM pripúšťa, že si nie je istý, o aký podivný jav presne ide. Objekt je zachytený ako sa pohybuje zo strany na stranu, a po dobu niekoľkých minút sa necháva unášať prúdom.

Na Aljaške sa objavilo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Zachytené zábery sa rýchlo rozšírili a vyslúžili si desiatky tisíc zhliadnutí. Vládny agentúrny pracovník Craig McCaa, ktorý si všimol záhadný objekt, ostal šokovaný tým, čo zazrel. Povedal, že reakcia po celom svete poukazuje nato, aké silné je tajomstvo prírodného sveta dôležité pre našu predstavivosť. "Pôvodne som si ja aj mnoho ľudí myslelo, že ide o nejaký povraz, ktorý bol zachytený dne rieky s kúskami ľadu," dodal McCaa.

Na Aljaške sa objavilo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

BLM na svojom oficiálnom účte na sociálnej sieti napísali nasledovné: "Naši zamestnanci to nemali možnosť vyšetriť. Objekt bol ďaleko uprostred rieky. Video natočil jeden z našich BLM zamestnancov okresného úradu pri plavbe po prúde. Nie sme si istý, čo to je. Necháme to na vás."

Väčšina užívateľov je presvedčených, že plávajúci objekt je stále nažive a ide o vzdialeného bratranca škótskej Loch Ness príšery. Avšak, biológ, ktorý pracuje na Aljaške na oddelení rýb a zveriny povedal, že objekt bol s najväčšou pravdepodobnosťou len kus povrazu. "Vyzerá, že ide o plávanie, ale v skutočnosti je to pokojné unášanie sa prúdom," vyjadril sa. 

Viac o téme: RiekaLochneskaZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu