Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Je to Lochnesská príšera? V ľadových vodách Ruska sa skrýva netvor!

Čo je to za netvora?
Čo je to za netvora? (Zdroj: liveleak)

RUSKO - Mrazivé počasie v Európe už vytvorilo na hladinách riek a jazier ľadovú pokrývku, čo však pre Rusov nie je ničím výnimočným a s radosťou sa venujú zimnému otužovaniu. Tí, ktorí si však natočili toto video, mali dokonca aj zmysel pre humor, hoci pre ostatných nezainteresovaných je spočiatku plné napätia.

Už názov videa "Lochnesská príšera v Rusku" evokuje, že pôjde o dramatické zábery, pri ktorých bude mať divák možnosť uvidieť tohto bájneho tvora v neobvyklých vodách.

Kameraman najprv okolo seba ukazuje pokojnú prírodu pri jazere, pričom zrazu zachytí niečo, čo sa hýbe pod zamrznutou hladinou. Zvýšenie tepu v týchto chvíľach je absolútne v poriadku, veď jeden zvláštny bod pod ľadovým povrchom zrazu naberie na stále zreteľnejších kontúrach a zjavne sa snaží dostať zo svojho väzenia na vzduch.

Nezmáma obluda napokon pretrhne ľadový príkrov a divák s napätím čaká, čo za netvora sa na odvážnych a nerozumných Rusov vrhne. Aby sme vás neobrali o moment prekvapenia, neprezradíme vám pointu, ale tú už asi vopred tušíte.

Dodáme len, že titulok je takou dobrou namotávkou, že záznam na portáli LiveLeak má už vyše 300-tisíc zhliadnutí a určite budú ešte stúpať.

Lochnesská príšera v Rusku

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu