Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Čarodejnica zo Salemu: Sarah (35) mesiace sexovala s chlapcom (11)!

Sarah Hopkinsová
Sarah Hopkinsová (Zdroj: Facebook)

SALEM - Minulú nedeľu zatkli v americkom štáte Massachusetts tridsaťpäťročnú ženu, pretože sa viac ako polroka stýkala s jedenásťročným chlapcom. O zvrhlom prípade sa polícia dozvedela po tom, akoo sa obeť si všetkým zverila svojej matke.

Sarah Beth Hopkinsová bývala v tom istom apartmánovom komplexe ako jej maloletý milenec. Sexuálny pomer s ním udržiavala osem mesiacov. Stretávali sa väčšinou v jej byte, kde sa spolu vyspali asi pätnásťkrát.

Chlapcovej matke začalo byť po čase podozrivé, že spolu trávia tak veľa času. Keď sa syna opýtala, čo je medzi nimi, priznal sa jej, že so Sarah súloží. Ženu krátko nato zatkla polícia a obvinila ju zo znásilnenia a sodomie. Sudca stanovil kauciu na závratných milión dolárov (757 tisíc eur), uviedol portál examiner.com.

Hovorca šerifa v Marion County, kde k pomeru dochádzalo, v súvislosti s prípadom povedal: "Žiadame rodičov malých synov bývajúcich v okolí, ktorí mohli prísť do kontaktu so slečnou Hopkinsovou, aby si so svojimi deťmi sadli a porozprávali sa. Len aby sa uistili, že je všetko v poriadku."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu