Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Natalie (22) zbalila tínedžera (14): Robili to na záhradnej trampolíne

Natalie Williamsová
Natalie Williamsová (Zdroj: mirror.co.uk)

TEESSIDE - Dvadsaťdvaročnú Britku Natalie Williamsovú nedávno odsúdili za to, že zviedla a vyspala sa so štrnásťročným tínedžerom. Toho si obmotala okolo prsta natoľko, že kvôli nej ukradol rodičom kreditnú kartu a zaplatil ňou za hotelovú izbu, v ktorej sa dvojica milovala.

Chlapec mal podľa súdnych dokumentov len trinásť rokov, keď si začal pomer s Williamsovou. Pár sa zoznámil v dome spoločného priateľa. Mladá Angličanka zviedla pubertiaka na trampolíne na záhrade a odvtedy ňou bol ako posadnutý. Raz dokonca ukradol nevlastnej mame kreditku a zaplatil ňou za marihuanu a noc strávenú v hoteli.

Keď sa o ich vzťahu dozvedela polícia, okamžite začala konať. Williamsovú zatkla a obvinila z pedofílie. Natalie sa ešte predtým podarilo otehotnieť so svojím novým priateľom, ani to ale súdu nezabránilo vo vykonaní spravodlivosti a poslal ju za mreže na dva roky a štyri mesiace.

Matka sexuálnej obete s rozsudkom spokojná nie je. Tvrdí, že odkedy aféra vyplávala na povrch, jej synovi sa rapídne zhoršil prospech v škole a prišiel o všetkých kamarátov. "Z verdiktu súdu som zhnusená. Môjmu synovi úplne zruinovala život, zatiaľ čo ona sa dostane na slobodu možno už o rok," povedala denníku Daily Mirror.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu