Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hnus a hrôza: Vychovávateľka (25) v jasliach znásilňovala batoľatá!

Heather Koonová Zobraziť galériu (2)
Heather Koonová (Zdroj: internet)

LORAIN COUNTY - Rodičia jej zverovali do opatery to najcennejšie, čo majú. Lenže Heather Koonová z Ohia namiesto toho, aby sa o deti vzorne starala, ich vystavovala zverstvám, nad akými sa človeku rozum zastavuje. A navyše si všetko aj natáčala.

Dvadsaťpäťročná Heather pracovala ako vychovávateľka v jasliach. Namiesto toho, aby na nich dávala pozor, ale na nich páchala strašné ohavnosti. Batoľatá sexuálne zneužívala a nahrávala sa pri tom.

Dokazuje to video, ktoré našla polícia v Keenovej laptope v byte jej priateľa, Jamesa Osborna. Následne 4. októbra oboch zatkla a mladú ženu obvinila zo znásilnenia, ktorého sa dopustila najmenej na dvoch deťoch vo veku jeden až dva roky. Nechutné zábery bol nútený pozrieť si aj otec obete, aby ju identifikoval. Z toho, čo videl, bol zhnusený. Dokonca tvrdí, že jasle sa snažili všetko ututlať.

Osborne a Koonová sú už za mrežami
Zobraziť galériu (2)
Osborne a Koonová sú už za mrežami  (Zdroj: internet)

Rodičia detí, ktoré zariadenie ABC Kidz v meste Elyria navštevovali, sa teraz boja, či náhodou Koonová neznásilnila aj ich ratolesti. "Môj syn od istého času nemá rád, keď mu mením plienky. Nemá vlastne vôbec rád, keď sa ho akokoľvek dotýkam. Keď ho odvážam do jaslí, jačí ako zmyslov zbavený. Len dúfam, že sa tiež nestal obeťou tej zvrhlíčky," povedala portálu Huffington Post Andrea Lankeyová.

Obaja obvinení momentálne čakajú na začiatok súdneho pojednávania v okresnej väznici v meste Lorain. Keenovej kaucia bola stanovená na dva milióny dolárov (cca 1,5 milióna eur).

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu