Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Exroztlieskavačka zvádzala chlapca (12): Na záchode mu chcela dať orál!

Elizabeth ‘Leigh’ Garnerová
Elizabeth ‘Leigh’ Garnerová (Zdroj: polícia)

NASHVILLE - Bývalá americká roztlieskavačka má problémy so zákonom po tom, čo si "pomýlila" 12-ročného chlapca s dospelým mužom. Elizabeth Garnerovú (42) z Nashville v štáte Tennessee obvinili zo sexuálneho útoku a pokusu o znásilnenie maloletého dieťaťa.

Vydatá žena, ktorá sa zúčastnila večierka svojej priateľky, sa podľa obžaloby pokúsila zviesť jej syna. Dvanásťročného chlapca mala sledovať do kúpeľne, kde sa maznala s jeho penisom a ponúkla mu orálny sex.

Podľa polície prišlo k incidentu vo februári tohto roka a Garnerová sa mala tínedžera opýtať, či už bol niekedy so ženou. Po tom mu chcela stiahnuť nohavice. Našťastie sa obeti podarilo z kúpeľne vykĺznuť a povedať svojej matke, čo sa stalo. Tá privolala mužov zákona.

Garnerová neskôr detektívom tvrdila, že údajný sexuálny útok bol iba nedorozumenie, "že bola opitá a že si chlapca pomýlila s mužom", ktorý bol tiež na večierku. "Ak neviete rozpoznať rozdiel medzi 12-ročným a dospelým potom máte problém," povedal dôstojník Kyle Evans na margo jej obhajoby.

V prípade, že Garnerovú uznajú vinnou, môžu jej napariť až osem rokov vo väzení. Podľa portálu heraldsun.com.au o tom súd rozhodne v novembri.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu