Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Brutálna zmena: Bacuľka schudla 32 kíl a má telo ako bohyňa!

Lucy by na obrázku pred a po len tak niekto nespoznal. Zobraziť galériu (3)
Lucy by na obrázku pred a po len tak niekto nespoznal. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Mamička (31) dvoch detí zo západného Sussexu bola taká nervózna z príprav na svadbu, že sa začala neuveriteľne napchávať a nadchádzajúce tehotenstvá s jej telom narobili poriadnu neplechu. Obézna žena bola už vtedy plachá, ale potom stratila všetku sebadôveru a nedokázala sa na seba pozrieť do zrkadla. Ale to všetko iba do chvíle, kedy prišiel zlom a ona sa rozhodla, že zmení svoj život. Dnes má krásne a zdravé telo plné sexi kriviek.

"Na váhe som začala priberať v roku 2003 pri príprave mojej svadby. Mal to byť najšťastnejší deň môjho života, ale bála som sa toho, že budem v centre pozornosti," uviedla Lucy Doyleová, ktorej telo sa po otehotnení s Niamh (8) a Ruby (7) viac nespamätalo.

V 24 rokoch vážila vyše 80 kíl a jej dôvera sa úplne vytratila. Namiesto nej sa objavili depresia a chronická únava. "Vedela som, že musím schudnúť a vyriešiť svoj zdravotný stav, ale jedlo bolo to jediné, čo mi pomáhalo cítiť sa lepšie. Snažila som sa držať diétu a užívala aj tabletky na chudnutie, ale nič nemalo dlhodobý efekt," prezradila Lucy, ktorá sa pri pohľade na seba v zrkadle častokrát rozplakala.

Brutálna zmena: Bacuľka schudla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pred dvomi rokmi, keď už vážila takmer 100 kíl, však nastal zlomový moment a ona vymenila nezdravé jedlo za vyváženú stravu zloženú z ovocia, zeleniny a mäsa a pustila sa do cvičenia. "Hmotnosť začala okamžite klesať a mala som oveľa viac energie. Do štyroch mesiacov som stratila takmer 13 kíl a nespomalila som," priznala Britka, ktorú inšpirovala aj reklama na miss Galaxy Universe.

Do posilňovne chodila až päťkrát týždenne, dvíhala závažia a jedla viac bielkovín. Podľa jej slov bola pre ňu fitness časť súťaže časom malina, ale ukázať sa v bikinách ju napĺňalo hrôzou. Nemala ich na sebe totiž dlhých sedem rokov.

Napriek tomu, že cítila veľké rozpaky a v máji noc pred súťažou nevedela zaspať, mala vo svojej rodine veľkú oporu a fandili jej deti rovnako ako aj manžel. Keď jej oznámili, že v kategórii mamičiek vyhrala prvé miesto, nedokázala tomu uveriť. Uspela totiž medzi 40-tkou ďalších krásnych žien.

Lucy dnes váži 63 kíl a dokáže zdvihnúť dvojnásobok svojej hmotnosti. Ženu spred dvoch rokov už v sebe vôbec nespoznáva a pyšne predvádza svoje telo, na ktorom tvrdo pracovala. Informoval portál thesun.co.uk.

Brutálna zmena: Bacuľka schudla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu