Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kristy masíruje mužov gigantickými prsiami: A zarobí majland!

Človek by neveril, po čom všetkom muži túžia. Zobraziť galériu (3)
Človek by neveril, po čom všetkom muži túžia. (Zdroj: profimedia.sk)

GEORGIA - Nechceli ju v kúpeľoch ako masérku, prišla na to, ako zbohatnúť. To je príklad Kristy Love (34) z Atlanty, ktorej robustná postava nebola dosť dobrá pre zamestnávateľov, ale teraz z nej robí boháčku. Stačilo iba nájsť spôsob, ako využiť svoje bujaré prednosti.

Veľké prsia sú podľa portálu dailymail.co.uk u Kristy dedičné. Hrdí sa nimi jej staršia sestra a ona sama už v deviatich rokoch nosila podprsenku s košíčkami veľkosti B, hoci jej spolužiačky mali ešte detsky ploché hrude. Napriek tomu, že sa snažila nepútať na seba pozornosť a obliekala si voľné oblečenie, aj tak sa za ňou ľudia obzerali. Okrem toho ju začal bolieť chrbát a mohutné vaky sa stali prekážkou pri hľadaní práce.

Na pohovoroch sa jej všetci pýtali, či je schopná stáť celý deň na nohách a jej korpulentná postava bola v ich očiach nevýhodou. Kristy sa teda rozhodla, že bude dávať masáže doma a všetko prebiehalo v štandardných medziach, kým sa jej jeden zákazník neopýtal, či nepoužíva aj prsia. Najprv bola síce rozhorčená, ale túto myšlienku celkom nezavrhla. Zdalo sa jej, že by sa z toho mohol predsa len zrodiť dobrý biznis.

Kristy masíruje mužov gigantickými
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Odkedy napísala do novín inzerát s ponukou masáže prsiami, neprestal jej zvoniť telefón a čím viac komplimentov od zákazníkov dostala, tým sa zvyšovalo aj jej sebavedomie. A nielen to. Za posledné dva roky prudko stúpla aj jej hmotnosť, a to z 95 na 146 kíl. Nevyhýba sa totiž lukulským raňajkám, hamburgerom, hranolkám, vyprážaným kuriatkam ani svojím obľúbeným krémovým šiškám.

Lekár jej už odporúčal, aby schudla, ale Kristy sa obáva, že by na to mohli doplatiť aj jej prsia, ktoré sú zdrojom jej obživy. Momentálne totiž vážia 12 kíl, majú veľkosť 48 NN a za deň si nimi zarobí viac ako 1300 dolárov (cca 980 eur). Ako sama vraví, pri niektorých mužoch ľahšej váhy si však musí dávať pozor, aby ich nerozpučila.

Kristy masíruje mužov gigantickými
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu