Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Schudli vďaka láske: Milenci zhodili dokopy takmer štvrť tony

Shaun a Jo sa milujú Zobraziť galériu (2)
Shaun a Jo sa milujú (Zdroj: profimedia.sk)

ABERYSTWITH - Shaun Palmer a Jo Johnstonová vyzerali pred rokom ako dvaja hrošíci. Lenže potom sa spoločne na odtučňovacej klinike pustili do chudnutia a výsledok je ohromujúci. Sú nielen krajší, ale predovšetkým zdravší. Ba čo viac, už čoskoro im zaznejú svadobné zvony.

Keď sa dvojica prvýkrát stretla, Shaun vážil 241 kg a Jo 209 kg. Ako obaja priznali, bola to láska na prvý pohľad. V nasledujúcich mesiacoch do seba narážali počas návštev u lekárov a po tom, ako podstúpili chirurgické zmenšenie žalúdka, dokonca spolu ležali na rovnakom nemocničnom oddelení.

Schudli vďaka láske: Milenci
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Navzájom sme sa podporovali a porovnávali, koľko má kto jaziev," spomína s úsmevom tridsaťtriročná Angličanka, ktorá ako prvá vyrukovala s ponukou na rande. To sa konalo o pár týždňov neskôr. Ich vzťah nabral rýchly spád a krátko nato sa Jo, ktorá má problémy so zrakom, k štyridsaťpäťročnému Shaunovi nasťahovala.

Spoločné prechádzky a zdravé stravovanie urobilo svoje a párik sa teraz môže pochváliť novými figúrami. Jo sa podarilo schudnúť na 82 kilogramov a jej partnerovi na 133 kilogramov, píše Daily Mail.

 

"Shaun je zo dňa na deň krajší. Ale podstatné je, že vo vnútri je stále rovnaký. Milujem ho, či už je tučný alebo chudý," dodáva Jo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu