Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Senzácia v reštaurácii: Blondínka sa vyzliekla a spravila pikantné FOTO!

Blondínke zjavne ušlo, že reštaurácia nie je ulica. Zobraziť galériu (3)
Blondínke zjavne ušlo, že reštaurácia nie je ulica. (Zdroj: nydailynews.com)

NEW YORK - Dodržiavanie newyorských zákonov pripúšťajúcich obnaženú hruď na verejnosti sa rozhodla odskúšať mladá žena, ktorá sa pred hosťami vo vychytenej talianskej reštaurácii Verso v East Village obnažila do pol pása. Akosi však pozabudla na to, že vo vlastnom podniku si môže majiteľ stanoviť vlastné pravidlá, a tak ju aj so spoločníkom z nóbl zariadenia jednoducho vyviedli. Modelka Cheyenne Luteková (19) a fotograf Allen Henson však tvrdili, že všetko robili iba v mene umenia.

Blondínka spolu s bývalým vojnovým fotografom, ktorý sa teraz venuje móde, vošli predminulú nedeľu večer do spomínanej reštaurácie a len čo sa usadili, Cheyenne si zobliekla vrchný odev a prekvapeným hosťom reštaurácie predviedla svoje prednosti. Jej spoločník, ktorý sedel oproti nej, zobral fotoaparát a urobil zopár pikantných záberov. To už však k ich stolu prišiel majiteľ podniku Labinot Baraliu a ženu požiadal, aby si dala šaty späť.

Senzácia v reštaurácii: Blondínka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Allen Henson)

Hoci Newyorčanka argumentovala tým, že v meste je povolené chodiť "hore bez", vlastníka to nijako nezaujímalo. Keďže na jeho prosby nereagovala, nechal po chvíli oboch vyviesť. Mužovi sa ešte stihol povyhrážať, že ak svoj fotoaparát okamžite neschová, tak mu ho rozbije.

"Za 15 rokov v brandži som videl už všeličo, ale toto ešte nie. Bolo to úsmevné, ale zároveň niečo ako: "Čo sa to tu, dočerta, deje"?" prezradil o incidente Baraliu, ktorý newyorské zákony pozná, ale je si vedomý aj toho, že vo svojom podniku vládne on a jeho pravidlá.

Senzácia v reštaurácii: Blondínka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: nydailynews.com)

Luteková a Henson však už stihli v tú noc zaznamenať aj oveľa priaznivejšie privítanie. V sushi reštaurácii, kam predtým zašli, si ich vraj každý fotil a personál ich vo všetkom podporoval. Modelku dokonca pustili aj do kuchyne, kde pózovala s nožom v ruke. Informoval portál dailymail.co.uk.

Senzácia v reštaurácii: Blondínka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Allen Henson)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu