Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Možné iba v Rusku? Miesto radaru sa pri ceste prsia zvodné krásky a je to sila!

(Zdroj: liveleak.com)

NIŽNIJ NOVGOROD - Dodržiavanie rýchlosti zjavne nie je problémom iba slovenských vodičov, ale pasujú sa s ním vo všetkých krajinách sveta. V Rusku samozrejme na to zase išli po svojom a na ceste v Nižnom Novgorode sa v pondelok objavili polonahé krásavice, ktoré mali svojím obnaženým telom a "vystrčenými" značkami presvedčiť vodičov, aby viac dbali na rýchlostný limit.

Keď si štíhle a príťažlivé dievčatá všimli, že sa autá okolo nich rútia vyššou rýchlosťou ako 60 km/h, čo je maximálna rýchlosť povolená v ruských mestách, vytasili sa so značkami a ladne cupitali popri ceste, aby dali všetkým na známosť, že zákony treba vo svojom aj záujme iných dodržiavať. Vodiči však asi v tej chvíli mali, čo robiť, aby im nevypadli oči a na krásavice s obnaženým poprsím veselo trúbili.

Treba však uznať, že väčšina z nich si ich radu vzala k srdcu a naozaj spomalila. Bolo to však asi vyvolané skôr tým, že chcela mať na dvojicu lepší výhľad a dlhšie sa ňou pokochať. Akciu mala zorganizovať organizácia "Autodvijenie" z Nižného Novgorodu, ktorá tak chcela poukázať na zmeny v zákone, ktoré majú platiť od septembra. Pokutu údajne dostanú iba tí vodiči, ktorí prekročia rýchlosť o 20 km/h a nie o 10 tak, ako to bolo doteraz.

Podľa oficiálnych štatistík poskytnutých ruskou dopravnou políciou v roku 2012 došlo v krajine k 203 597 dopravným nehodám, pri ktorých zomrelo 27 991 a zranilo sa 258 618 ľudí. Navyše ruskí vodiči porušili pravidlá cestnej premávky až 59617222-krát a značné množstvo priestupkov patrilo práve prekročeniu rýchlostných limitov.

Video je nevhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov

Sexice pri ceste

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu