Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Aha, aká zmena: Vyziabnutá anorektička (23) sa dala na kulturistiku

Z Rachel sa stal úplne iný človek Zobraziť galériu (2)
Z Rachel sa stal úplne iný človek (Zdroj: mirror.co.uk)

GUILDFORD - Dvadsaťtriročná Rachel Hobbsová z Veľkej Británie trpela dlhé roky nedostatkom sebavedomia. Po tom, ako v roku 2008 otehotnela a následne porodila, rozhodla sa učiniť rázny krok, ktorý jej ho mal pomôcť získať. A podarilo sa.

Mladá Angličanka vážila v šestnástich rokoch len 38 kilogramov. Extrémne nízka hmotnosť naznačovala, že dievčina sa ocitla na hranici anorexie. Bolo to spôsobené nízkym sebavedomím, ale aj strachom o svoju sestru Nicolu, ktorá mala taktiež problémy s prijímaním potravy.

Aha, aká zmena: Vyziabnutá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: mirror.co.uk)

Keď Rachel pred niekoľkými rokmi nečakane otehotnela, jej život sa zmenil o 180 stupňov. Po pôrode sa v snahe dostať sa do formy začala venovať kulturistike. Vďaka nej pribrala na svalovej hmote dvanásť kíl.

Aha, aká zmena: Vyziabnutá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: mirror.co.uk)

"Tehotenstvo som vôbec neplánovala. Keď som zistila, že som v tom, bola som v šoku. Ale teraz už viem, že to bola tá najlepšia vec, aká sa mi mohla stať. Finnley ma rozosmieva, motivuje a drží nad vodou v každom smere," povedala denníku Daily Mirror.

Byť kulturistkou ale nie je len tak. Slobodná mamička musí dodržiavať prísnu diétu pozostávajúcu z ovocia, zeleniny, ovsených vločiek, vaječných bielkov, orechov, kuracieho mäsa, rýb a proteínových doplnkov. Okrem toho sa každodennou súčasťou jej života stal brutálny tréningový režim. Rachel to však stojí za to, pretože ako povedala, "prvý raz v živote je spokojná s tým, ako vyzerá".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu