Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vychrtlina (35) to dokázala: Jedla 500 kalórií denne, teraz 10-krát viac!

Lisa prešla veľkou premenou Zobraziť galériu (3)
Lisa prešla veľkou premenou (Zdroj: profimedia.sk)

PLYMOUTH - Lisa Crossová z Anglicka žije život plný extrémov. Najprv bola vychudnutá na kosť, teraz je zas svalnatejšia ako väčšina chlapov. Tvrdí, že sa cíti zdravšie a príťažlivejšie než kedykoľvek predtým a jej snom je zúčastniť sa súťaže v kulturistike Miss Olympia.

U tridsaťpäťročnej ženy sa anorexia prvýkrát objavila v puberte, keď končila strednú školu. Celé dni sa učila na skúšky a tlak, ktorý pociťovala, bol tak veľký, že sa prejavil v poruche prijímania potravy. Vážila len 40 kg a musela nosiť detské oblečenie, pretože dospelácke jej bolo veľké.

Vychrtlina (35) to dokázala:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Istú dobu som prijímala len 500 kalórií denne. Ráno som si dala nejaké ovocie a zvyšok dňa som potom fungovala len na vode. Rodičia sa o mňa strašne báli," spomína Lisa, ktorej anorexia spôsobovala viaceré zdravotné problémy. Začali jej vypadávať vlasy, neustále jej bola zima a nemala žiadnu energiu.

Dievčinu vychudnutú na kosť zachránil až pobyt v Japonsku. V krajine vychádzajúceho slnka sa totiž zoznámila s miestnym kulturistom, ktorý ju priviedol k tomuto športu. Opäť sa naučila jesť a teraz prijíma 5000 kalórií denne v desiatich malých jedlách, ktorými sú ovos, ryža, morčacie mäso, steaky a proteínové kokteily.

Vychrtlina (35) to dokázala:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Bez kulturistiky si už neviem predstaviť svoj život. Vďaka nej som zmenila môj postoj k jedlu a takisto sa teraz cítim oveľa ženskejšie. Ľudia si myslia, že chlapom sa svalnaté ženy nepáčia, ale nie je to vôbec tak. Komplimenty dostávam od mužov dosť často," dodala Lisa s tým, že posilňovať bude dovtedy, kým jej to telo dovolí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu