Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Anorektik (23) porazil démonov: Stal sa z neho namakaný svalnáč!

Jack sa totálne zmenil Zobraziť galériu (3)
Jack sa totálne zmenil (Zdroj: La Muscle)

MIDDLESBROUGH - Dvadsaťtriročný Brit Jack Marsh prekonal sám seba a svojich démonov, keď sa z anorektika, ktorý mal panický strach z jedla, stal namakaný mladík. Jeho najväčším snom je teraz vyhrať nejakú súťaž v kulturistike a otvoriť si vlastnú telocvičňu.

Jack mal problémy s prjímaním potravy už od detstva, priznal denníku Daily Mail. Učitelia v škole sa mu snažili pomôcť a v snahe dostať do neho kúsok jedla na ňom niekedy spáchali aj malý podvod. Príliš to ale nezaberalo.

"Už odmalička som mal hrozný strach z potravín, ktoré som predtým nikdy neochutnal. Dlho som to nevedel prekonať. Popritom som veľa športoval a behal bez toho, aby som pociťoval hlad, takže som bol stále chudší a chudší," spomína na nie príliš veselé obdobie svojho života mladík.

Anorektik (23) porazil démonov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: La Muscle)

Zlom nastal vo chvíli, keď sa začal zaujímať o fitness a chodiť do posilňovne. Takýto životný štýl si totiž vyžadoval prijímanie iného druhu jedál, než na aké bol dovtedy Marsh zvyknutý. Zistil, že bolo úplne jedno, koľko cvičil, ale keď sa správne nestravoval, nemalo to žiadny osoh. Nezostávalo mu teda nič iné ako sa premôcť.

"Chcel som získať lepšie telo. Túžba nebyť už viac kostlivcom prevážila nad mojím strachom a ja som nakoniec anorexiu porazil," dodáva spokojný Jack. Teraz by v ňom ustráchaného chlapca spoznal už len málokto. Jeho postava sa totiž rapídne zmenila; vyrysovali sa mu prsné svaly a na bruchu zas tehličky. Momentálne sa živí ako osobný tréner a v budúcnosti sa plánuje zúčastňovať súťaží v naturálnej kulturistike.

Anorektik (23) porazil démonov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: La Muscle)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu