Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Príšera z ulice: Tohto mutanta vraj zachytili kamery v Kanade!

Bizarné stvorenie je výsledkom počítačového zásahu. Zobraziť galériu (2)
Bizarné stvorenie je výsledkom počítačového zásahu. (Zdroj: google, imgur)

OTTAWA - Kamery služby Google Street View už zachytili nejednu zvláštnosť. Od záhadných objektov na oblohe až po sexujúce páry na kapote auta či v postranných uličkách. Tentokrát však vraj v kanadskej Ottawe zočili ešte niečo nevídanejšie. Podivnú kreatúru, ktorá vyzerá ako "polomačka".

Záhadné zviera má len hlavu, dve nohy a chvost. Dokonca mu chýbajú aj uši, ale to mu vôbec neprekáža, aby si smelo vykračovalo priamo hlavným mestom.

Zvláštny záber sa okamžite stal senzáciou na internete a začal sa šíriť sociálnymi sieťami, ktorých užívatelia vyprodukovali množstvo teórií o tom, čo to môže byť za tvora. Jeho pôvod väčšina označila za výsledok počítačovej úpravy, ale niektorí naozaj verili, že záber je reálny.

Pokým podaktorých snímka vydesila, iní si pri nej užili kopec srandy. "Zakaždým, keď sa cítim nafigu, jednoducho sa pozriem na tento obrázok polomačky na Google Street View," napísal na Twitteri Dave Atkinson.

Ako sa však ukázalo, pravdu mali tí, ktorí tipovali, že ide o podvod. Mačka menom Thumbelina v skutočnosti naozaj existuje a kamery ju zachytili, ako si vykračuje ulicou Ottawy, ale nie je to žiadna príšera. Má všetky končatiny a vyzerá úplne normálne. Toto odhalenie však podľa portálu thesun.co. uk mnohých nadšencov záhad sklamalo.

Príšera z ulice: Tohto
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: google, imgur)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu