Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Učiteľka tanca (31) sexovala so študentkou (17): Po každom futbalovom zápase!

Amanda Feenstraová
Amanda Feenstraová (Zdroj: khou.com)

HOUSTON - Inštruktorka tanca z Texasu je obvinená z toho, že udržiavala intímny pomer s neplnoletou školáčkou. Po tom, ako dievča vyštudovalo, ho dokonca špehovala. Učiteľka sa už zo svojho nevhodného správania zodpovedá pred súdom.

Tridsaťjedenročná Amanda Feenstraová spávala so sedemnásťročnou roztlieskavačkou jeden rok. Robili to v tanečnej miestnosti po každom futbalovom zápase, v kancelárii učiteľky i u nej doma.

Študentka nakoniec vzťah ukončila, čo sa ale vydatej Feenstraovej vôbec nepáčilo. Po tom, ako zmaturovala, ju jej staršia milenka začala prenasledovať. Dievčina sa zľakla a so všetkým sa zdôverila inej pedagogičke, ktorá okamžite upovedomila políciu.

Zvrhlú ženu obvinili z udržiavania sexuálneho pomeru s maloletou osobou. Po zložení kaucie vo výške 30 000 dolárov (23 000 eur) ju vyšetrujú na slobode. Súd jej zakázal akýkoľvek kontakt s osobami mladšími ako sedemnásť rokov, informoval portál Huffington Post.

Matka dotyčnej žiačky je z Amandinho konania zhrozená. "Som kresťanka a viem, že jej budem musieť odpustiť. Ale časť zo mňa by ju najradšej roztrhala na kusy," povedala nazúrene.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu