Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Učiteľka (24) si to rozdávala so študentom: Zviažem ťa, je to sexi!

Roseanne udelili len podmienku
Roseanne udelili len podmienku (Zdroj: mirror.co.uk)

EXETER - Dvadsaťštyriročná britská učiteľka, ktorá mala intímny pomer so študentom, do väzenia nepôjde. Podľa sudcu je dostačujúce, že hriešnicu vyhodili zo školy, v ktorej pracovala. Ktovie, aký majú na to názor rodičia dotyčného chlapca.

Roseanna Langleyová učila na strednej škole v meste Exeter na juhovýchode Anglicka. Tu sa zoznámila s tínedžerom, s ktorým začala flirtovať a neskôr aj spávať.

Ich vzťah trval len šesť týždňov, ale zato bol veľmi intenzívny. Mladá pedagogička posielala maloletému milencovi svoje nahé fotky a erotické esemesky. V jednej stálo: "Nechaj ma zviazať ťa, je to strašne sexi." Od samej lásky si dokonca nechala vytetovať jeho meno.

Langleyová dokonca s chlapcom jeden víkend strávila v londýnskom hoteli, kde si jeden druhého užili do sýtosti. Keď chcel študent po čase ich pomer ukončiť, Roseanna sa s tým nedokázala zmieriť, tak mu zaklamala, že bola tehotná a potratila. Zrejme sa v ňom pokúšala vyvolať ľútosť.

Správy o nevhodnom pomere medzi učiteľkou a žiakom sa neskôr rozšírili po škole a jeden zo zamestnancov to oznámil na polícii. Langleyovú obvinili z udržiavania sexuálneho styku s neplnoletou osobou a odsúdili na osem mesiacov podmienečne, napísal portál denníka The Sun. Zároveň bolo jej meno zapísané na desať rokov do registra sexuálnych delikventov a taktiež jej bol udelený zákaz práce s deťmi na dobu neurčitú.

"Hazardovali ste nielen so svojou kariérou a slobodou, ale aj s dobrom chlapca. Využívali ste ho, ste sebecká a manipulatívna. Zabudnite na to, že ešte niekedy budete učiť deti," povedal sudca Paul Dunkels po vyhlásení rozsudku.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu