Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Učiteľka súložila so študentkou, v sexshope si kupovali hračky

Kelly Ann Garciová
Kelly Ann Garciová (Zdroj: news92fm.com)

HOUSTON - Dnešný svet je v mnohých ohľadoch naozaj zvrátený. Ľudia strácajú súdnosť a akékoľvek zábrany. Svedčí o tom aj nedávny prípad nevhodného intímneho pomeru medzi učiteľkou a šestnásťročnou žiačkou. Dvojica spolu dokonca navštevovala sexshop, kde si kupovala pomôcky.

Dvadsaťdeväťročná Kelly Ann Garciová sa s tínedžerkou zoznámila cez spoločného priateľa. Neskôr sa jej zverila s tým, že s ňou mala erotický sen. O týždeň neskôr študentke napísala esemesku, v ktorej jej oznámila, že sa rozišla so svojím priateľom.

Dvojica sa krátko nato stretla a "vášnivo pobozkala", uvádza sa v súdnych dokumentoch. Odvtedy sa pravidelne oddávala divokým posteľným hrátkam.

Na nevhodný pomer sa prišlo po tom, ako sa o ňom študentka "prekecla" svojim kamarátom. Ako dôkaz poslúžia účty zo sexshopu, kde sa Garciová vybrala spolu so svojou maloletou milenkou. "Kúpili si sexuálnu hračku a potom sa vrátili do Garciovej apartmánu, aby ju tam vyskúšali," povedal prokurátor Markay Stroud.

"Zdala sa mi milá. Povedala, že chce byť mentorkou mojej dcéry a ja som súhlasila. Nemohla som vtedy vedieť, čo je zač. Už viac ľuďom neverím," vyhlásila matka študentky.

Pedagogička síce školáčku neučila, no i tak teraz čelí obvineniu zo sexuálneho napadnutia dieťaťa a z obscénnosti. Informoval portál cbsnews.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu