Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Priesvitná postava vystrašila ľudí: Je to duch talianskeho zajatca?!

(Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Internetoví užívatelia si lámu hlavy nad tým, či na záberoch z bezpečnostnej kamery sa naozaj zjavil duch alebo ide o nejakú technickú nedokonalosť. Na zázname totiž vidno priehľadnú postavu, ktorá vychádza z komunitného centra v západnom Londýne a zrazu sa rozplynie vo vzduchu.

Svedkom netradičnej udalosti z 1. februára sa stal správca centra, ktorý vyšiel von, aby incident prešetril, ale po záhadnom mužovi nenašiel žiadnu stopu. "Sedel som vo vnútri haly a všimol si záber z prednej bezpečnostnej kamery. Pozrel som sa na obrazovku a zdalo sa mi, že vidím človeka, ale nebol som istý, tak som to šiel von skontrolovať," uviedol správca s tým, že tam už nikoho nebolo.

Najprv si myslel, že muž prešiel po strane budovy do parku, a tak sa vrátil späť dovnútra. Po stiahnutí záberov však zostal prekvapený a doteraz si ich nevie vysvetliť.

Počas druhej svetovej vojny centrum údajne slúžilo ako zajatecký tábor pre talianskych väzňov, a tak sa začalo špekulovať, že by mohlo ísť o ducha človeka zo 40-tych rokov minulého storočia. Niektorí dokonca veria, že v budove straší.

Video už má viac ako 180-tisíc zhliadnutí na YouTube a užívatelia sa pri otázke o jeho pravosti už tradične rozdelili na zástancov a odporcov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu