Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Rodina sa bojí ducha: Od bytového družstva žiada nový dom!

Stacey s dcérkou
Stacey s dcérkou (Zdroj: thesun.co.uk)

LONDÝN - Vystrašená anglická mamička požaduje od bytového družstva nový dom. Vyhlasuje, že v tom, v ktorom býva teraz, straší.

Stacey McGillová (29) chce, aby bytové družstvo presťahovalo jej rodinu do iného príbytku po sérii strašidelných udalostí. Podľa nej v súčasnom dome straší a žije v ňom duch, ktorý vypína a zapína svetlá alebo zanecháva hororový pocit pavučiny na koži.

Stacey sa nasťahovala do domu v radovej zástavbe v Loughborough s partnerom Carlom (25) a dcérou Chelsey (1,5) v decembri minulého roka. "Hneď som si všimla, že niečo nie je v poriadku. Mikrovlnka sa spustila sama od seba a v jeden deň sme sa o tretej ráno prebudili na zvuky opravárskych prác. Je to tak skľučujúce," vysvetlila mladá mamička.

Stacey preto zavolala vyšetrovateľa paranormálnych javov Davea Vickersa, ktorý vraj zistil, že v dome straší neškodných duch s menom Nigel, tridsiatnik s mentálnym postihnutím. Či to však bude stačiť družstvu ako dôvod na výmenu bytu, je otázne.

"Vypočuli sme si obavy pani McGillovej a budeme jej naďalej ponúkať svoju podporu a poradenstvo," uviedla East Midlands Housing Association pre britské noviny The Sun.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu