Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Krvavá dráma na ulici: Ľudí uniesli za bieleho dňa do centra prestrelky!

(Zdroj: YouTube)

AMSTERDAM - Pamätáte si ešte na originálnu reklamu televíznej stanice TNT, ktorá v apríli minulého roka premenila pokojné belgické námestie na krvavé bojisko? Organizátori vtedy na ulici umiestnili veľké červené tlačidlo a nad neho zavesili nápis "Stlač a pridáš drámy". To, čo sa rozpútalo potom, sa nedá nazvať inak ako scénka z poriadne akčného filmu. A keďže úspech ich nápadu bol enormný, rozhodli sa, že natočia ďalší diel.

Ich prvotina sa s 42 miliónmi videní umiestnila na šiestej priečke v rebríčku najsledovanejších videí na YouTube za rok 2012 a dá sa očakávať, že aj táto novinka z frekventovanej nákupnej ulice v Holandsku si nájde svojich divákov.

Odvážlivec po stlačení červeného tlačidla dostal na výber z dvoch možností. Mal si zvoliť bud žltú alebo modrú farbu a následne sa okolo neho rozpútalo doslova peklo. Začali svišťať guľky, stal sa obeťou únosu a vysadenia na "opustenom" mieste, kde sa zrazu ozval výbuch a scénu zahalili kúdoly prachu. To sa už z prebúranej steny vyrojili väzni na úteku a na miesto činu sa nahrnuli ťažkoodenci.

Viac snáď už ani prezrádzať netreba, výrazy na tvárach účastníkov hovoria za všetko a video doplnené dramatickou hudbou robí zážitok ešte silnejším.

Dráma na ulici 2

Pre porovnanie: Takto vyzeralo prvé video

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu